Omtale- MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

MUA  ( Makeup Academy ) åpnet for en liten tid tilbake en norsk nettbutikk, i den forbindelse ble jeg tilsendt noen testprodukter. Jeg har også handlet litt på siden selv slik at jeg kan teste de forskjellige produktene deres. Jeg har sålangt ikke vært sånn kjempe imponert, men jeg forstår at flere av dere er nysgjerrige med tanke på at dette er et veldig rimelig merke. Denne highlighteren er en av produktene som jeg liker best ifra MUA, av de produktene jeg har testet. Jeg har blitt litt skeptisk til å bruke billig- sminke på huden min fordi det lett gir meg kviser og urenheter, leser du ingrediensene og sørger for at de ikke inneholder mineralolje og bismuth så går det som regel greit. Denne inneholder heldigvis ingen av delene. 

Dette er altså en shimmer - highlighter. Jeg bruker vanligvis highlightere som er mer gultonet enn rosa tonet, jeg synes det ser mest naturlig ut, men denne er ganske fin etter min mening. Highlighter er et produkt som bør brukes med lett hånd, kan fort se veldig oversminket og unaturlig ut om man bruker for mye. Jeg legger denne på toppen av kinnbena, nedover neseryggen, amorbuen og under brynet. Brukt i riktig mengde gir denne en ganske flatterende glød. 

Den har mye shimmer i seg, men ikke glitter så den er forholdsvis lett og få fin og naturlig. Den skifter litt farge etter hvordan lyset treffer den, den går fra lys- rosa til litt lilla aktig shimmer. Konsistensen er også god, den er ikke spesielt tørr og drysser ikke når den skal påføres. Den er ikke krittaktig slik mange billige pudderprodukter ofte er. Da jeg først begynte å bruke den var den ganske lys men det virker nesten som at den er mer rosa lenger ned i produktet jeg kommer, etter det øvertse laget er borte. Jeg har testet denne en god stund nå og det har vært min faste highlighter siden jeg fikk den. Den har ikke gitt meg kviser/ urenheter så jeg vil påstå at denne er trygg på de fleste hudtyper. Produktet inneholder methylparaben.

Ikke min favoritt highlighter, men absolutt veldig fin. Greit med litt variajson også. Produktet holder seg godt på huden iløpet av dagen og jeg har ikke opplevd at jeg trenger touch- ups. Skulle kanskje ønske at den inneholdt mindre lilla shimmer, men dette er smak og behag. Prisen er det absolutt ingen ting å utsette på. Jeg liker å bruke vifte børster til å påføre highlighter med, jeg bruker DENNE. Du kan også bruke highlighter som øyenskygge eller legge litt midt på leppene for å gi inntrykk av fyldigere lepper.

Karakter 5/6 

Produktet kan kjøpes HER til 27 NOK

MUA shipper fra England men du trenger ikke å tenke på 200kr tollgrensen da de deler opp pakken for deg uten ekstra kostnad. 

Produktet er sponset

   

iddi99
24.04.2013, 11:23
Elsker omtalene dine <3 alt du skriver om interesserer meg, og det er gøy og lese det. Du skriver så bra ;) du er mitt blogg forbilde :)

Natalie Glesnes
24.04.2013, 12:14 , URL: http://naa1.blogg.no
åå :D likerr !:D

svar meg
24.04.2013, 16:02
hei jeg lurte på om du kune ha en konkuranse vor man kan vive en del produkter fra mua ?

sarai94
24.04.2013, 17:47 , URL: http://sarai94.blogg.no
wow, syntes den ga et superfint og flott resultat :D Tror jeg skal gi dette produktet en sjanse!

xx Siri

Anonym
24.04.2013, 19:02
Må man betale mere enn hva selve varen koster siden det er en norsk nettbutikk ??

Lisa Lilleseth
24.04.2013, 19:04 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Det du lurer på står i innlegget.

hedda
25.04.2013, 16:51
kjempe fin hilither.Jeg lurte på om du kunne lage en omtale om nyx matte bronzer?

Ingrid
12.05.2013, 00:06 , URL: http://moteeee.blogg.no
Hei! jeg lurte bare på om du kunne lage omtaler om de andre produktene du fikk til sendt eller kjøpt hos MUA?

Digger bloggen din foresten<3

Naba
12.05.2013, 18:21
kjempe kult jeg skal kjøpe det podukte


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits