Alba Botanica Produkter

Ble for en liten stund siden tipset om dette merket fra DENNE flinke damen. Alba Botanica selges hos iHerb og så veldig spennende ut. Jeg bestilte hjem tre produkter fra merket til testing, jeg bestilte Very Emollient Foam Shave med Mango & Vanilje, Hawaiian Cocktail Body wash med Creamy Pina Colada og Hawaiian Body Polish Smoothing Sugar cane. 

Alle disse produktene lukter fantastisk, tropisk og sommerlig og passer perfekt på sommeren. Minner meg om syden, strand og sol. Jeg har hittil bare såvidt testet Body Wash'en og barberskummet. Body Washen lukter akkurat som Pina Colada, veldig tropisk og kokosaktig. Dyrevennelig barberskum er ikke så lett å få tak i så jeg ble kjempe glad da jeg fant dette, lukter super godt av mango og vanilje.

Body Polishen har jeg ikke testet enda fordi jeg ville bruke opp den jeg hadde, men den lukter kjempe godt av honning, sukker rør og litt lakris. Vet ikke helt hvordan jegs akl beskrive denne lukten men den lukter fantastsik og jeg gleder meg veldig til å prøve. Det vil komme omtaler av produktene bare jeg har testet de skikkelig. Har veldig lyst til å teste flere produkter fre dette merket. Dyrevennelig, gode og naturlige ingredisenser samt at produktene lukter deilig og er rimelige.

Produktene kan kjøpes HER

Er det din første bestilling hos iherb? Bruk rabattkoden min og spar penger da vel. Tast inn UFO274 og få $5 rabatt på bestillinger under $40 og $10 rabatt på bestillinger over $40  

Tine
01.05.2013, 14:16
Anbefaler deg å prøve cream shave! Har selv den med kokosnøtt, og leggene blir kjempemyke etterpå :) Billig er den også!

CrispyRed
01.05.2013, 15:46 , URL: http://crispyred.blogg.no
Å nå fikk jeg lyst til å prøve de :D

Ronja Lisette
01.05.2013, 18:35
Heisann.

Vet du noe om børstene til nyx? Jeg vurderer å kjøpe dette settet: http://www.nyxcosmetics.com/p-93-15-piece-makeup-brush-kit-bset01.aspx men er usikker. Har du prøvd noen av de og kan anbefale de? :)

marthes84 / frøken lilla
01.05.2013, 20:28 , URL: http://frokenlilla.wordpress.com
ser ut som ett spennende merke :) har tittet litt på solkremene dems før, og nå ser jeg at de fører det merket i en butikk kjede i usa som jeg må innom neste uke, så skal ta en titt på de da :) kjenner at det skal bli sååå godt å få litt "sommerlukt" på kroppsproduktene mine nå!

Lisa Lilleseth
01.05.2013, 21:14 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Hei. Jeg har ingen erfaring med NYX sine børster desverre

Kamilla
01.05.2013, 22:20
Hei. Kan du ha ting du har brukt opp april?? Elsker bloggen din :)

Lisa Lilleseth
01.05.2013, 22:33 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
selvfølgelig skal jeg ha det. Trenger ikke spørre etter disse type videoer da de kommer vær måned fast.

01.05.2013, 23:55
Hei:-) viss du ikke allerde har gjort det, kunne du hatt en omtale på lush catastrophic cosmetics ansiktmaska?

Marthe C
02.05.2013, 12:03 , URL: http://www.upcloseandpolished.com
Heiiia, så gøy, du linket meg :) No blei dinne dama glas, skal du vite :) <3 <3 <3

Vet at jeg tipset deg om produktene, men jeg ser jo etter din omtale , har du SOLGT de til meg :)

Jeg bestiller snart :) haha :)

Hedda<3
02.05.2013, 17:13
Hei, alle tingen ser fine ut og jeg har lyst til å prøve noen av dem!

Elsker bloggen din Lisa.


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits