Omtale: Nourish Argan Skin Rescue

Dette er det andre produktet fra merket Nourish som jeg tester, det forige falt veldig i smak og du kan lese omtalen HER. Dette er en treatment for alle hudtyper som skal øke kollagen produksjonen og beskytte huden mot aldringstegn. Den skal pleie og gi næring i perioder hvor huden trenger ekstra pleie. Produktet inneholder  Moroccan Argan olje  som de siste årene har blitt kjent som en veldig pleiende, næringsrik og fuktgivende olje for hud og hår. Den inneholder også ingefær som har en oppstrammende effekt, neroli olje som beroliger og virker dempende på urenheter og talgproduksjon, og olje fra appelsinskall som gir glød. 90% av ingrediensene er økologiske, produktet inneholder ikke mineralolje, parabener eller kunstige tilsetningstoffer. 

Produktet kommer i en liten, søt pumpeflaske som inneholder 15ml produkt. Jeg liker godt designet på flaksen og har ingen negative ting og si om den. Jeg liker at den er laget av tykk plast istedet for glass da jeg er klønete og har lett for å miste ting i gulvet så de knuser. Pumpen fungerer fint og en pump er nok til å dekke ansikt og hals. Selve produktet er klart og har en litt rar konsistens. Minner om en olje med litt silikon konsistens, dette gjorde meg litt bekymret til å begynne med ettersom jeg alltid reagerer på primere osv. som har denne silikon konsistensen, denne inneholder ikke silikon den bare føles litt slik. Jeg har brukt produktet vær morgen og kveld i en uke og har ikke fått urenheter. Produktet lukter veldig friskt og godt, det er ikke et must om produktet ellers er bra, men et pluss i min bok. Hvem liker ikke ting som lukter godt?Jeg masserer produktet godt inn i huden etter toner, og før dagkrem/ nattkrem slik jeg ville gjort med et serum. Produktet føles veldig mykt og behagelig på huden, huden blir veldig myk og fuktet. Produktet trekker seg godt inn i huden, føles litt oljete/ silikon aktig akkurat når det påføres men jeg har ikke lagt merke til at jeg ser mer blank ut i huden iløpet av dagen når jeg bruker denne. Jeg føler at produktet tilfører huden min det "lille ekstra", som glød og litt ekstra pleie. Huden føles som sagt myk og behagelig og jeg liker godt å bruke dette produktet nå som jeg er i gang med syremaske behandling ( MD Formulations Pensling ) for da trenger huden min litt ekstra pleie og fukt. 

Jeg har ikke så mye å pirke på her, det er absolutt mykgjørende og pleiende, det gir glød og det "lille ekstra". Hvorvidt det bekjemper aldringstegn er jo litt tidlig og si. Skulle kanskje ønske man fikk dette produktet i større flakse, 15ml er ikke mye, men normal størrelse for serumer da man trenger veldig lite av gangen. Jeg skulle også kanskje ønske at den ikke hadde slik silikon- konsistens, jeg synes det er litt ubehagelig, men som sagt så har den ikke gitt meg noen urenheter. Produktet passer alle hudtyper. Jeg kjenner at jeg er litt nysgjerrig på dagkremen fra samme serie ( DENNE ) så det er mulig den også blir kjøpt. 

Karakter 5/6  :Absolutt godkjent fra Nourish

Produktet kan kjøpes HER for 169kr

   

Ellen
10.05.2013, 14:58
FINBLOGG.HØRESUTSOMETTBRAPRODUKT!

Lisa Lilleseth
10.05.2013, 17:56 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ellen: Hvorfor skriker du? :P

Birgit
10.05.2013, 18:15
Hei, får noen dager siden var jeg på vita der så jeg korres lip butter(som du har sagt mye bra om)og det du har sagt, har du helt rett i. Det er det beste leppepleie produkt jeg har hatt. Så til dere som også leser bloggen til lisa, kan vere sikker på at det hu anbefaler er sant. Jeg har også prøvd andre produkter du har anbefalt. Og det du sier stemmer alltid.

Så lurte jeg på når den videoen der du viser børstene din kommer

Anna
10.05.2013, 18:18
Jeg også vil at du skal lage en video hvor du viser børstene dine

Lisa Lilleseth
10.05.2013, 18:29 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anna: "Også"? Det var jo du som skrev den forige kommentaren, IP adresse er det noe som heter.

Anna
10.05.2013, 18:54
Jeg er ikkje samme person, hu som skrev i den første kommentaren var det søstra(15) mi som skrev jeg(9 år)så,hu gjør det for meg .jeg lover

Lisa Lilleseth
10.05.2013, 19:03 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anna: Med 3 minutters mellomrom?

10.05.2013, 22:26
Jeg bruker dagkremen i denne serien. Er svært fornøyd :) Trekker raskt inn i huden å etterlater huden myk og fuktet :)

Helene
12.05.2013, 18:25
Bruker også dagkremen fra denne serien. Syns (som en annen sier her) også at den er kjempe god! Verdt et forsøk ;)

jeanett
12.05.2013, 23:22
http://www.youtube.com/watch?v=taRGpBZDccs&NR=1&feature=endscreen

Det er en deo fra Lush, leste at du var på jakt etter en dyrevennelig osv deo, her har du en!

Sunniva
13.05.2013, 16:00
Anbefaler deg å prøve dagkremen også! :) Knallgod!

Emily
17.06.2013, 20:08 , URL: http://emilysslife.blogg.no
Hvilken kamera bruker du? Bildene var kjempe fine!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits