Omtale: Matis BB Cream

Veldig mange har vært spent på denne, jeg også. Matis er jo et hudpleie merke som produserer veldig god hudpleie, på lik linje med Decleor og MD Formulations så forventningene var høye da de lanserte en BB Cream. En BB Krem for de som ikke vet det skal på en måte være et all-in-one produkt og stammer opprinnelig fra Asia. BB = Blemish Balm. Den skal kunne ertsattte både dagkremen din, din foundation, inneholder som regel solfaktor, skal fukte, korrigere urenheter, jevne ut huden, dekke urenheter og bekjempe aldringstegn. 

For det første er denne BB kremen fra Matis ekstremt mørk, denne vil nok være for mørk for de aller fleste med normal, nordisk hud. Ivertfall i vinterhalvåret, som du ser på bildet under er den veldig mørk og den kommer bare i denne ene fargen. Jeg ble veldig skeptisk da jeg fikk se fargen, den er mørk men den blender seg ut litt lysere og smelter på en måte litt sammen med min egen hudtone etter påføring så hos meg går denne ann å bruke om jeg er flink til å påføre den. Når det kommer til påføring så er denne litt "tricky", jeg synes den er vanskelig å få fin og jevn og du skal påføre nøyaktig passe mengde for at det skal gå ann. Påfører du for mye blir den flekkete og umulig å få jevn, den lar seg ikke påføre lagvis, da blir den veldig kakete og flekkete så har du påført for lite så har har toget gått på en måte. Når jeg først har klart å påføre den ordentlig, så liker jeg resultatet ganske godt. Jeg liker hvordan huden min føles og ser ut med denne på, den gir en fin glød og jevner ut hudtonen min på en naturlig måte.

Når det kommer til dekkevne så vil jeg beskrive dette som en BB Krem med lav dekkevne ( lav-medium- høy ) så om du har urenheter, kviser, arr og lignende vil du trenge concealer i tilegg. Har du fet hud vil du nok også trenge et setting- pudder i T-sonen da denne ikke er matt, men gir et mer "dewy" resultat. Jeg blir alikevel ikke ekstremt oljete av denne iløpet av dagen slik jeg ofte blir med flytende foundations. Produktet har ikke gitt meg urenheter så den er trygg på hud som lett får urenheter, i tilegg har den SPF15 som er et pluss. 

Jeg må innrømme at jeg hadde forventet meg mye mer av denne, den er vanskelig å påføre, den er for mørk og den dekker eller korrigerer så godt som ingenting. Jeg bruker alikevel denne til daglig fordi jeg liker resultatet og gløden den gir meg nå som jeg har lært meg hvilken mengde jeg skal påføre. Huden min er ganske rolig og feilfri om dagen også, men hadde jeg hatt urenheter ville jeg brukt en mer dekkende foundation. Det bør også nevnes at jeg må bruke fuktighetskrem under denne da den alene ikke gir meg nok fukt iløpet av dagen, den er litt enklere å påføre rett etter fuktighetskrem da den er lettere å jevne ut på litt fuktig underlag. Jeg har sett diverse hudpleiesalonger selger denne for så mye som 500 kr, det er total galskap og det er den absolutt IKKE verdt. Jeg kommer til å fortsette å bruke denne men den får ingen god poengsum av meg da den ikke holdt det den lovet. Alt i alt en skuffelse fra Matis dette.

Karakter 2/6 Skuffende!

Produktet er kjøpt HER til ca 200kr  ( Produktet er utsolgt )  

10.05.2013, 18:33
Den så veldi brun ut

Marit
10.05.2013, 19:45 , URL: http://maritbe.blogg.no
Så kjipt!:/ Matis er jo et så bra merke ellers..

Medophobia
10.05.2013, 21:13 , URL: http://www.medophobia.com
Så fin blogg! Ta en titt innom vår nettside om helse, kosthold, trening og medisin hvis du har tid og lyst :)

Ingvild
10.05.2013, 21:37
Lykke så masse til med fødsel! :D

Sara
10.05.2013, 22:38
Vet ikke om det stemmer, men har en app på mobilen og der står det av matis tester på dyr

Hanna
11.05.2013, 15:01
Hei! Jeg elsker produktomtalene dine, men jeg lurer på om du kunne ha noen omtaler av produkter man får kjøpt på HM/Cubus osv? Og kanskje noen av de mer kjente og dyre merkene? :-)

God helg!

marte
11.05.2013, 15:13
fin omtale! Kunne du tenkt deg å skirve en omtale om den fargede dagkremen fra physicians formula?

Lisa Lilleseth
11.05.2013, 16:54 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
omtale kommer :-)

Lisa Lilleseth
11.05.2013, 16:55 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Problemet er at de fleste merkene man fåt kjøpt i butikker tester på dyr, det gjelder også de dyrere merkene..

Anonym
11.05.2013, 20:28
Hei dette handler ikke om BB cream ,men jeg lurte på om du har noen tips til å ikke få ringer under øynen? Og om du har en bra concealer og anbefale?

cheap makeup
It is working nicely for me.

Anonym 1-34
12.05.2013, 13:40
Hei :-) tanten min jobber med nettsidene til Decleor,matis, bare minerals og Andre mineralmeker hun sier at alle disse ProdukteneEr dyrevennlige, så du trenger vel IKKE å bekymre deg :-)

Lisa Lilleseth
12.05.2013, 20:15 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Skulle jeg hørt på hva " tanten " til gud og hvermann sa så hadde ikke denne bloggen vært spesielt troverdig.

null
13.05.2013, 09:52 , URL: http://null
Nei, så kjedelig! Jeg hadde ganske store forhåpninger til denne, og tenkte jeg skulle investere i den til sommeren. Da utgikk det. Får håpe det finnes en annen bb-cream som svarer bedre til forventningene da. Har du noen idè om hvilke andre merker som kan være aktuelle? :)

Lisa Lilleseth
13.05.2013, 15:48 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
null: Jeg vet at Decleor har kommet med en, har litt lyst til å teste. Så at Hilde Christina skulle teste den så jeg tenkte jeg skulle vente på hennes omtale slik at jeg slipper flere bomkjøp..

Malin
16.05.2013, 19:27
Hei! Jeg så at du elsket lily lolo sin Foundation, men jeg så på bloggen til Hilde Larsen og hun ga foundationen en 1/6 ! http://heidilarsenmakeup.com/?p=11596

21.05.2013, 07:57
matis tester jo på dyr...

Lisa Lilleseth
21.05.2013, 09:22 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Nei det gjør de ikke

Henny
15.08.2013, 01:06
Om du synest produkte gir feil farge kan du blande den ut med dagkremmen din til du får rett match.


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits