Svangerskapsoppdatering uke 40! Snart i mål!

Sprinkelbeskytteren er kjøpt HER  

Lina
13.05.2013, 15:43
Gleder meg til hun blir født.

Ingrid
13.05.2013, 16:09
Du kommer til å bli en god mor :)

kristina
13.05.2013, 16:12 , URL: http://www.mammakissa.blogg.no
Du er så søt og blid :) og jeg må le litt av alle de rare kommentarene du får overalt! Hehe

Min første fødsel startet av seg selv 3 dager over termin. Slimproppen gikk dagen før, og fødselen startet med rier kl 22. Hadde ingen tegn til fødsel før det, altså ingen murringer, nedpress, kynnere e.l. og riene ble regelmessige veldig fort. Dro på sykehuset allerede 3 timer etter første rie. Da hadde jeg 3 cm åpning. Fra aktiv fødsel tok det bare 5 timer før han var ute, og alt gikk kjempe bra! Hadde forberedt meg på at det skulle være helt grusomt, men det var det absolutt ikke :-)

Denne gangen tar ting litt lenger tid som du har fått med deg på instagram ;) 6 dagen på overtid og rimelig lei!

lykke til når det skulle skje noe! Jeg venter spent! Gled deg :D

KeRn
13.05.2013, 16:25 , URL: http://kern.blogg.no
hehe kos dej Lisa ,håper det går bra på føødselen;D

Ida-Marie
13.05.2013, 16:35
Masse lykke til med fødselen Lisa :) Krysser fingrene med deg for at jenta kommer snart! Koselig å tenke på at du snart er mamma :)

MalinogLucas
13.05.2013, 17:01 , URL: http://malinoglucas.blogg.no
Det "teller" kanksje ikke siden jeg ble satt i gang, men siden det KAN hende du også blir det om du går over tiden så kan jeg jo fortelle likevel!

Jeg ble satt i gang med ballongkateter i uke 34+3 i 21 tiden på kvelden. Hadde da 2 cm åpning fra før og var ganske moden. Riene kom med én gang og var hyppige og intense fra starten av. Etter noen timer dabbet riene av og jeg fikk morfin og noe å sove på. Hadde fortsatt litt svake rier på natten. Klokken 10 neste morgen kom de og tok vannet mitt og riene startet for fullt igjen med én gang. Klokken var 13 når jeg fikk fødestue, og gutten var ute klokken 17.41! Fødselen gikk ganske greit, men i og med at jeg ble satt i gang ble den også ganske intens med veldig korte pauser mellom riene! Det er visst normalt at fødselen kan bli mer intens av å bli igangsatt. Jeg hadde også epidural og hadde ikke noe valg på grunn av risikofødsel, men jeg er veldig glad for at jeg fikk den til tross for at de stakk feil 4-5 ganger før de fikk den inn. Det var noe av det verste syns jeg på grunn av stillingen du må sitte i mens du har vonde rier og når de aldri blir ferdige har man mest lyst til å slå ned noen! Men ellers syns jeg at jeg hadde en fin fødsel! Nå er han 9 måneder og jeg kunne lett gjort det igjen! Gleder meg faktisk litt til neste gang! :)

Du må ha masse lykke til! Jenta er rett rundt hjørnet nå :D

Inemelby
13.05.2013, 17:05 , URL: http://www.inemelby.blogg.no
Jeg fødte på menstermin 30.04.12 - fire dager etter ul termin. Fødselen begynte med at vannet gikk klokken 05:00 og jeg hadde hyppige rier, derfor fikk jeg komme fort inn på føden. 3 min mellom hver rie fra første stund , men de gjorde dessverre ingen god jobb med åpningen. Tok i mot lystgass etter mange timer, og synes det var helt fantastisk. Fikk også epidural, men som jeg vet du har lest i fødselshistorien min, så fungerte ikke den. Lammet ben og presiserer, men ikke åpningsriene, så den virket jo motsatt av hva den skulle dessverre!! Jeg hadde angst for å føde, og klarer ikke å forestille meg å gjøre det igjen. Var uheldig dessverre , med vakuum og alt som var, men heldigvis er ingen fødsler like. Jeg gikk inn med åpent sinn og null planer, bestemte meg for å lytte til kroppen. Man vet aldri hvordan en fødsel utarter seg, så jeg antar det er helt greit å ikke legge særlig planer i forveien :))

Masse lykke til !! Det er verdt det, uansett, og jeg hadde gjort det en million ganger til for Benjamin! Du har så mye fantastisk å se frem til, for du skal snart få det beste i hele verden. Igjen , lykke til. Du kommer til å klare deg utmerket ^^

Sender masse varme tanker fremover, vet hvor slitsom den siste tiden er, så jeg skal sende fødestøv i massevis!

Lisa Lilleseth
13.05.2013, 17:09 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Inemelby: Ja du var jo maks uheldig da så det skjønner jeg, takker for fødestøvet! Trenger masse, hehe :)

Inemelby
13.05.2013, 17:10 , URL: http://www.inemelby.blogg.no
pressrier* der det står presiserer

Lisa Lilleseth
13.05.2013, 17:12 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
MalinogLucas: Jeg har også hørt at man får sterkere/ mer intense rier av å bli satt i gang så jeg håper jeg slipper det. Fikk beskjed på kontroll i dag at om jeg ikke har født innen fredag skulle jeg få overtidskontroll time så iløpet av neste uke bør jeg ha bebisen min :D er så spent! Takk skal du ha :)

Lisa Lilleseth
13.05.2013, 17:12 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Inemelby: Så ikke det før du sa det jeg:P

Stinesvalland
13.05.2013, 17:13
Jeg ble født 7.november men hadde termin 9.november

Lå 8 dager lengere på sykehuse Pga hadde veldig lavt blod sukker

stinejohana
13.05.2013, 17:19 , URL: http://stinejohana.blogg.no
Oj den hadde blitt stor!

Men jeg lurte på om du kunne komme en video om hva har du forbrett på til ungen kommer. og videre i livet med ungen din :-D

Hva har du tenkt igjennom å hvordan ser du hvordan din hverdag vil være nå første tiden til ungen kommer.

Elin
13.05.2013, 18:38 , URL: http://wella.blogg.no
Vet ikke om dette er til hjelp eller noe sånt er bare 13 så jeg har ikke født før men ble min halvsøster for 5 måender siden så jeg tenkte jeg kunne fortelle om hennes erfaringer,da. Fødselen hennes ble satt i gang i slutten av november.Termin var 16(på bursdagen min). Jeg er litt usikker men tror det tok litt tid. Magen var rar og ''slaskete'' etter fødslenen,tror vi besøkte dem samme dagen. Hun sa også at det ikke var lov med sånn massage olje,men det vet ikke jeg noe om. Tenkte bare jeg kunne nevne det. Den første tiden sov hun. Hun var veldig nydelig. Hun forandret ansiktet litt og har vokst kjempe fort. Vet ikke om dette er å gå for langt men hun fødte på Kongsvinger sykehus.

Lykke til,du kommer til å bli den perfekte mor for prinsessen din:)

Mariann
13.05.2013, 18:39
Hei :) Hadde vert ganske gøy å kanskje se mnd oppdateringer på jenta di etter hun er født :) siden vi nå har fullt med på "veksten" hennes/din siden vi fikk vite du var gravid, så hadde det vert gøy å fullgt med på henne jo større hun blir :) Vet jo dette er en skjønnhetsblogg, så er bare et "tips" til noe du kan lage video/innlegg om som hadde vert gøy for oss som også fullgte med på svangerskapet ditt å lese :)

Marte<3
13.05.2013, 18:57
Ønsker deg lykke til med fødselen:)

Ronja Alexandra
13.05.2013, 19:11 , URL: http://r0nja.blogg.no
Fødselen min startet i uke 37, tre uker før termin min. Våknet klokken to natt til nyttårsaften av at det var vått i senga. Jeg hadde lungebetennelse og hostet som en gammel mann på det tidspunktet, så jeg trodde jeg hadde hosta så mye at jeg tissa på meg. Da jeg sto opp å gikk på badet stoppet det ikke å renne mellom bena mine, så jeg skjønte fort at vannet hadde begynt å gå. Da var klokken halv tre, og siden det er 2,5 timer til nærmeste sykehus burdet jeg stresset litt, men jeg ventet til klokken halv seks slik at vi kunne kjøre selv. (Vi må over med ferge for og komme oss av denne øya). Jordmora var ikke heeelt enig i det, men siden jeg var så blid å glad over telefonen å enda ikke hadde fått rier gikk det greit. Var faktisk helt i hundre over at fødselen startet, til tross for at han ville komme på den siste dagen i året :-P Da vi kom til sykehuset halv ni hadde slimproppen gådd å riene var blitt ganske intense, og tre timer etterpå var prinsen min ute. Fødselen gikk veldig fort fra jeg fikk rier, å jeg hadde ingen pauser mellom riene, men jeg klarte å føde uten smertelindrende. Varmt vann og masasje er GULL som smertelindrende :-) Lykke til! :-)

Lisa Lilleseth
13.05.2013, 19:16 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Mariann: Jeg snakker jo om dette i videoen, hva slags planer jeg har om det også videre. Ser du ikke på videoen?

Marika
13.05.2013, 19:21 , URL: http://marika.blogg.no/
Ønsker deg lykke til, Lisa. Du kommer til å bli en flott mor!

Celina
13.05.2013, 19:27
Håper jenta di får en super start på livet og hun kommer til å få ett supert liv med super snille foreldre! :) Lykke til videre og håer alt går bra under fødselen :)

Helene
13.05.2013, 19:50
Hei!

Må bare si gratulerer så mye med graviditeten og lykke til med fødsel og resten som hører med, håper alt går bra med deg og barnet!

Jeg har så vidt gløttet innom bloggen din tidligere, og har fått med meg at du er ganske glad i sminke og andre skjønnhetsprodukter. Jeg er ei jente på 15 år. Jeg har hatt regulering i 4 år, noe som har gjort at jeg bare har brukt ganske lyse farger på leppene for å ikke tiltrekke de så mye oppmerksomhet. Nå har jeg endelig tatt av reguleringen og er gira på å bruke leppestifter i herlige farger nå som jeg gjerne vil ha oppmerksomhet rundt smilet mitt og det går mot mer sommerlige tider!

Det virker som du har testet en god del av det som finnes på markedet, og lurer derfor på om du kunne anbefalt meg og evt linket til om du har noen leppefavoritter? Jeg ønsker meg helst leppestifter da jeg synes det er bedre enn lipglosser som blir seige og klumper seg, hahah, har ikke helt gode erfaringer med det. Når det kommer til farger ønsker jeg meg gjerne en rød, en korall/ oransje farget og en ganske fresh rosa. Hadde satt stor pris på om du hadde orket å svare meg!

Håper du får en fin dag videre!!

Mamma til to
13.05.2013, 20:19
Jeg fødte på termindatoen med første og dagen etter termin med nr to..begge fødslene var helt like og fra jeg kom på sykehuset til de var ute tok det ca 5-6 timer! Riene startet på morgenen,og jeg lastet ned rierteller for å ta tiden i mellom:-) Brukte lystgass og akupunktur under fødselen,og syns det hjalp mye!Maska til lystgassen gjorde det lettere å kontrollere pustingen,så tilslutt skrudde de av lystgassen så jeg kunne bruke kun maska;-) De måtte ta vannet mitt begge gangene,og det satte fart på riene..da kom de tettere og ble sterkere med en gang!Jeg har hatt to fine fødsler og er veldig fornøyd med føden på Kongsvinger:-) Dette ble rotete,men..Ønsker deg iallefall lykke til!

Maria, snart mamma
13.05.2013, 20:40 , URL: http://mariaovre.blogg.no/
Lærte masse av innlegget ditt. Jeg selv har termin 16 juni, og har bare vist at jeg er gravid i ca 1 månde bare :P så jeg vet liksom ikke alt om kynnere og sånt, så dette hjalp meg en go del ^^

Mariann
13.05.2013, 20:49
Lisa: Ja så klart ser jeg videoen, kanskje jeg formulerte meg på en feil måte, poenget mitt var at jeg som person hadde likt veldig godt å se utviklingen hennes osv. beklager "missforståelsen"

Nina Heggland Skeibrok
13.05.2013, 20:54 , URL: http://ninaheggland.blogg.no
Utrulig fin blogg! Å kjempe fin video :-) Lykke te som mamma :-)

Carina
13.05.2013, 22:12 , URL: http://carinass.blogg.no
Morro :D Lykke til med siste innspurt ! spennende og se hvilken dato hun kommer da :) Kanskje det blir et 17. mai barn ? hehe

Jeg ble satt igang 3 uker før termin pga fare for svangerskapsforgiftning. Fikk modningspille ofte i 3 døgn uten noe fremgang. Så tok de vannet mitt, lå i 6 timer med intense rier uten en eneste cm eller en mm til åpning -.- Legene gav opp og spurte om jeg ville ta keisersnitt. Så da ble det det !

Håper du får en fin fødsel som går relativt fort for din skyld:) Ikke no hyggelig når det ikke blir noe fremgang altså. Men syns også de timene med rier gikk utrolig fort :) Lystgassen ble min beste venn :) hehe

Julie
14.05.2013, 07:40 , URL: http://julierafoss.com/
Masse lykke til med fødsel !

Har vært kjempe gøy og lærerikt å følge med på bloggen din gjennom svangerskapet :)

Klara
14.05.2013, 21:55 , URL: http://klarasj.blogg.no
Jeg ble født den 20.april (i 2001 by the way) men jeg skulle EGENTLIG ha blitt født den 16.april :)

martine
15.05.2013, 16:44
Hei kan du vise baby rommet? :)

Solveig Haugjord
15.05.2013, 19:09 , URL: http://solveigha.blogg.no
jeg skulle bli født 15 april 1997, men ble født den 27 april:)

Katrine
15.05.2013, 19:35
Hei :) jeg skal snart på make up store, har du noen favoritter å anbefale, øyenskygge- farger, leppestift etc.

Christine
15.05.2013, 20:11
Gratulerer kjempe kjempe masse med den nyfødte jenta di!

Heidi
15.05.2013, 20:40
Gratulerer så mye med den lille jenta! :)

15.05.2013, 20:40
bebin er føtt

15.05.2013, 21:09
Gratulerer kjempe mye som mor for lille mathea:) jeg er kjempe glad på dine vegne<3

Ruth Karinruth
15.05.2013, 21:41
Hei,gratulerer SÅ mye med barnet hun var kjempe søt<3

Håper du legger eit bilde av ho her på bloggen:)

Elida
15.05.2013, 21:42
Blir nok en fin og snill jente du får. Lykke Til med fødselen :-)

Thea
16.05.2013, 00:01
Åhh, gratulerer så utrolig mye! Hun var nydelig :-)

🎀Diana🎀
16.05.2013, 11:06
Gratulerer hun er så søt helt nydelig... Håper dere har det bra...

Frida og Camilla
16.05.2013, 11:41
Gratulerer så mye med lille Mathea! Utrolig nydelig! Tror du kommer til å være en fantastisk mor! :)

Anna
16.05.2013, 22:17
Gratulrer med lille Mathea! hun var nydelig!

17.05.2013, 08:18
Gratulerer som mor og med lille Mathea :)

kari
17.05.2013, 17:41 , URL: http://knth.blogg.no
gratulere som mor, og med lille søte Mathea<3 elsket navnet!!

Trudeee
17.05.2013, 22:37
Gratulerer så mye!!!!!! Mathea er et kjempefint navn!!!

lina
17.05.2013, 23:17 , URL: http://w
kan du lage video om hvordan du barberer deg på beina ? og vise hva du bruker og fortelle om tipsene dine ? jeg får alltid nupper på beina siden jeg er litt hårete haaha

Hilde
18.05.2013, 12:09
Når sa hun at barnet heter Mathea????????????

Andrea
18.05.2013, 18:20
Hilde: Instagram

Lisa Lilleseth
19.05.2013, 10:33 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Følg meg på instagram, jeg fødte på onsdag og hun heter Mathea :-)

Ida-Marie
19.05.2013, 11:37
Gratulerer så mye Lisa! Er så glad på dine og deres vegne nå. Smeltet helt når jeg så bilde av dere på instagram. Har ikke instagram-konto selv, så måtte bare få skrevet en kommentar her istedenfor! Kos deg masse i tiden fremover, og nyt livet :) Kan tenke meg at det er ganske herlig nå! Gleder meg til å høre mer fra deg igjen :)

lina
19.05.2013, 15:20 , URL: http://w
jajaaaaa endig med lina

Victoria
19.05.2013, 21:18
Gratulerer så mye med den lille :)

Men har hun enkeltnavn eller dobbeltnavn?

Pernille
19.05.2013, 21:35
Kan du vise barnet dit på vidio. Og ha none vidioer så fort som mulig

Christine
19.05.2013, 22:08
Pernille: Når man nettopp har født et barn så kan man ikke forvente at man har lyst til og lage videoer. Det er nok litt annet man prioriterer da.

19.05.2013, 23:41
Gratulerer med mathea til mor å far dere har fått værdens kjønneste❤jente gratulerer

Ingrid
20.05.2013, 12:17
Gratulerer med mathea :)

Camilla
20.05.2013, 13:21
Ååh! Gratulerer så masse med Mathea! Hun er jo bare kjempe skjønn! Jeg følger deg på Instagram og har sett bilder av henne,aw så herlig hun er! Gratulerer begge to med ei kjempe nydelig prinsesse! :) <3

Ellen
20.05.2013, 19:02
Gratulerer så mye med Mathea, for en skjønn liten prinsesse! <3

20.05.2013, 22:15
Må man ha instagram for og se på bilder der??:)))

Frida
21.05.2013, 12:08
Hei Lisa! Gratulerer så mye med en nydelig jente. Håper alt er bra med mor og datter :-)

Har lett litt rundt på siden din, og lurer på hvilken bodylotion du liker best? Gjerne til en grei pris. Takk på forhånd!

sunniva
21.05.2013, 14:45 , URL: http://sunnivaoghanna.blogg.no
så fin blogg du har:-)

21.05.2013, 21:50
Gratulerer så mye!!!!

Du er sikkert til å bli en fantastisk mor/mamma

Fast leser av bloggen din!!

Marte:)
22.05.2013, 00:16 , URL: http://martebtf.blogg.no
Ønsker deg lykke til med fødselen:),og håper du får det bra:) Du kommer til å bli en fantastisk mor!<3<3<3

Lisa Lilleseth
22.05.2013, 08:15 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Takk for det men jeg fødte for en uke siden :-)

Katrine
22.05.2013, 13:06
Gratulerer så masse med Mathea!:-)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits