Bloggpause i barseltiden!

Hei alle sammen. Det skulle egentlig vært totalt unødvendig av meg å måtte skrive dette innlegget her, men jeg vil ta det kollektivt slik at forhåpentligvis alle får det med seg. Jeg har nevnt dette mange ganger i svangerskapsvideoene mine og jeg må daglig svare flere ganger på dette spørmålet på instagram. "Når kommer neste video?"

Jeg har akkurat født et barn. Jeg har bloggpause. Jeg er klar over at mange av mine lesere er barn og umulig kan sette seg inn i hva det vil si og være mamma til et nyfødt barn, hvor krevende det kan være. Men jeg hadde faktisk  trodd dere skulle fortså at blogging ikke er noe som blir prioritert i disse dager. Mathea er 3 uker gammel i dag, et spebarn krever det meste av din tid. Jeg ammer, som tar mye tid ettersom så små barn vil ha mat ofte, det er hun som er sjefen om dagen og bestemmer når det skal spises og soves. Slik er det, og når hun først sover så må jeg ta igjen det jeg ikke fikk gjort når hun var våken eller når jeg ammet. Klesvask, husarbeid, dusje, spise, hvile. Den lille tiden jeg har for meg selv om dagen vil jeg rett og slett ikke bruke foran en data skjerm, jeg må ta vare på meg selv oppi alt dette og Mathea er ikke baby for alltid så jeg vil nyte denne barseltiden i fred og ro. Disse ukene blir brukt på Mathea og min familie, denne tiden skal nytes for den varer ikke evig. Hvor lenge denne bloggpausen varer kommer ann på hvor lang tid det vil ta for oss og få rutiner inn i hverdagen igjen, dette er det ingen som kan svare på hvor lang tid vil ta da alle barn er forskjellige. Jeg har ikke lyst til annet enn å nyte babyen min, ikke har jeg energi til annet heller. Det er uansett urealistisk og tro at det vil skje i nærmeste fremtid. Neste uke begynner barnefaren på jobb igjen og da blir det enda mindre tid til meg selv.

Jeg sier det for siste gang, jeg har altså bloggpause på ubestemt tid. 

Mathea <3

Ellers vil jeg benytte annledningen til å takke for alle gratulasjonene vi har fått, tusen takk det setter vi stor pris på. Vi har det bra alle tre og nyter tiden som nybakte foreldre. Om du vil følge med på hvordan min hverdag arter seg så kan du følge meg på instagram, der legger jeg daglig ut bilder av blandt annet Mathea. På instagram heter jeg lisalilleseth.   

Caroline
05.06.2013, 16:20
Jeg syns ikke "Når kommer neste video?" skulle vært et spørsmål en gang. Selv om jeg ikke har noen ting som helst med dette å gjøre syns jeg det er unødvendig å spørre om sånt. Fint at du fikk skrevet det ned og sagt i fra, så får vi håpe at folk får litt forståelse..

Masse, masse lykke til med barseltiden og videre etter der igjen! Du er sikkert en super mamma! :-)

Kristine ♥
05.06.2013, 16:48 , URL: http://kern.blogg.no
åååh så søt hun er;)

05.06.2013, 16:56
gleder meg til du begynner å blogge igjen; men du må nyte denne tiden med søte Mathea.. Gratulerer:)

Sandra
05.06.2013, 19:16
At folk ikke kan gi seg med å mase om dette, det er da en selvfølge at bloggen ikke blir prioritert før du føler for det! Kos deg masse med Mathea :)

marthes84 / frøken lilla
05.06.2013, 20:19 , URL: http://frokenlilla.wordpress.com
du er veldig tålmodig Lisa, og jeg er enig i at det ikke burde vært nødvendig med ett sånt innlegg engang. kjenner jeg blir sint på vegne av deg med tanke på hvor dumme og masete spørsmål du får, gjerne av småjenter som verken er gamle nok til å være på instagram eller gamle nok til å "lage barn". tror nok ikke dette innlegget ditt hjelper så mye, de samme menneskene vil fortsette å stille de samme spørsmålene hver eneste dag tenker jeg ;) du må huske at du fortsatt er like stor stjerne som justin bieber, og har store "fans" :P ;)

jeg håper du koser deg masse i mammatilværelsen og det er veldig hyggelig å se alle de forskjellige bildene du legger ut! :) Hqhair har forresten den nars rue bonaparte eyelineren inne nå! :) ha en flott kveld videre :)

05.06.2013, 20:29
vel, du sa selv på instagram at hun sover nesten hele tiden og at du aldri har følt deg sliten..

Lisa Lilleseth
05.06.2013, 20:30 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Sandra: Takk for det :)

Lisa Lilleseth
05.06.2013, 20:31 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
marthes84 / frøken lilla: Takk for det. Ååh takk for at du sa ifra, skal rett på HQ Hair og bestille den nå, hehe.

Lisa Lilleseth
05.06.2013, 20:39 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Nei det er fordi jeg er flink til å sove når hun sover, men hun sover ikke hele tiden lenger det er bare i begynnelsen. Skulle jeg ha blogget i tilegg hadde jeg vært sliten. Om du seriøst ikke skjønner eller respekterer at jeg har bloggpause nå så er det noe alvorlig galt med deg.

Tine
05.06.2013, 20:44
Jeg dør litt på innsiden av halvparten av kommentarene du får på instagramen din. Tenker ikke folk før de skriver?

Nyt barseltiden din i hvert fall, dine faste, ikke-teite-kommentarskrivende-lesere er her fremdeles når du forhåpentligvis kommer tilbake! :)

photogirl0
05.06.2013, 20:52 , URL: http://photogirl0.blogg.no
Åh så tragisk at du faktisk må svare på det spørsmålet... Men herreguud så søt hun er! Hehe, hun har nesa di<3 Er veldig glad for at du legger ut bilder på instagram, man får jo oppdateringer på hvordan det går, og det er så morsomt å se den lille! Du er garantert en fantastisk mor, vet jo ikke så mye om faren, men han er nok en fantastisk far han også! Lykke til! :)

Livvy
05.06.2013, 21:31
Så nydelig lille Mathea er! :)

Marte<3
05.06.2013, 21:33
Ja! er helt enig med deg Lisa:) at ikke alle kan stoppe med å mase, er ikke bare, bare å passe på et spedbarn døgnet rundt! babyer har en tendens til å våkne midt på nettene, vet ikke om Mathea gjør det, men hvis hu gjør det.. så tenk litt på at kanskje Lisa ikke får så mye søvn på nettene! Elsker bloggen din Lisa;)ta så lang bloggpause du bare vil og kooooos dere MASSE men lille Mathea<3<3

maren
05.06.2013, 21:41
hvis dere tror at hun har prioritert bloggen framfor barnet sitt er det noe galt med dere.

nyt barseltiden med Mathea!!

stå på Lisa!!

Lisa Lilleseth
05.06.2013, 21:50 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
spedbarn skal våkne iløpet av natten for de skal ha mat. Mathea er våken mange timer vær natt.
Takk skal du ha :-)

Mathea
05.06.2013, 22:11
Ååh! Så søt! Hun har et forferdelig fint navn, og det er ikke bare fordi det er mitt også. Jeg tror ikke jeg har maset på deg, og jeg skjønner hvordan du har det, selv om jeg bare er 12 år, jeg ble 12 år i går! Yeey! Du får ha masse lykke til og kos deg inderlig med barndoms livet med datteren din! Du er et stort forbilde!

- Mathea

jenny
05.06.2013, 22:20 , URL: http://lifebyjenny.blogg.no/
Helt idiotisk at folk faktisk kan være så respektløse og hjernedøde! Spesielt etter du har sagt fra opptil flere ganger. Folk burde virkelig begynne å respektere bloggere mer, og gi dem litt ro når de trenger det. Spesielt i ditt tilfelle, som nesten akkurat har født et barn du skal bli kjent med, knytte deg til og alt sånt. Nok en gang, gratulerer så mye, og kos deg videre Lisa! :)

06.06.2013, 09:55
Så koselig. Syns Mathea ligner på deg😊

Nå er jeg gravid Hehe... Leser tidlige innlegg i bloggen din om svangerskap det er veldig nyttig stoff nå som jeg går igjennom det samma..kos dere masse..

06.06.2013, 10:30
Hvorfor svarer du så negativt til de som spør deg om noe du selv har skrevet. Det er ikke så rart de spør siden du skriver at du ikke føler deg sliten. Men all ære til deg, det er slitsomt når de er så små!

Lisa Lilleseth
06.06.2013, 11:22 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Hvor i dette innlegget står det at grunnen til at jeg ikke blogger er at jeg er sliten? ?? Man må være sliten for at man ikke vil bruke tiden sin på blogging? Herregud altså. jeg bestemmer da vel selv om jeg vil bruke tiden mun på blogg eller ikke. Akkurat nå er det andre ting jeg vil bruke tiden min på. og det har ingenting å gjøre med om jeg er trøtt eller sliten.

Rikke
06.06.2013, 13:44
Du er så flink Lisa. Vi er kjempe stolte av deg alle sammen<3 søsteren din!

06.06.2013, 16:49
Nyt tiden<3

Andrea <3
06.06.2013, 20:54 , URL: http://aandrea1999.blogg.no
Så nydelig hun er :)

Trude
06.06.2013, 22:11
Mini Lisa, nydelig jente :) E vel no du finne ut kor lite forståelse enkelte viser...

07.06.2013, 13:55
Hei kan du svare på dette spørsmålet når du er tilbake

Er victoria secret testet på dyr ?

jeg vet ikke om det jeg har skjekket er sant men vis du vet om det er testet på dyr eller ikke blir jeg kjempe glad

TRENGER SVAR FORT!

07.06.2013, 14:06
Hei har du funnet noen deoer som ikke tester på dyr

07.06.2013, 14:54
kos deg i barseltiden! mathea er en helt nydelig liten jente! <3

Nora
07.06.2013, 22:57 , URL: http://Norajaaa.blogg.no
Jeg synes ikke du skal lage videoer eller blogge før Mathea er blitt mye større og klarer og gå osv. selv fordi som du sa du har henne ikke som en liten baby resten av livet og selv om du blir stor tror jeg tok du vil savne den tiden du måtte amme osv. Så visst du bruker opp tiden på oss lesere vil du nok tenke om noen år at du angrer på at du ikke brukte tida di må søteste Mathea så jeg håper først og fremst at du bruker så mye tid du kan med Mathea og gratulerer kjempemye med henne. Hun er nydelig!

Lisa Lilleseth
08.06.2013, 15:19 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Når hun klarer å gå selv blir det nok lite tid til å blogge, i tillegg så begynner jeg jo da i jobb igjen så om jeg skal vente helt til da blir det nok ikke mye blogging. Jeg begynner når jeg har tid og lyst.

08.06.2013, 18:18
Ja, jeg skjønner deg, men jeg tenkte ikke på at du skal begynne og jobbe igjen. Jeg er jo ikke så gammel heller, men jeg håper virkelig at du gjør som du sa og begynner og blogge når du har tid og lyst igjen!

Silje Jensen
09.06.2013, 10:37 , URL: http://siljejensen.blogg.no
OVER TRE UKER? Herregud, tiden går jo så fort! Hun er helskjønn, og er så koselig at familien din blir dannet :-) Kos dere masse begge to med den lille skjønne, er viktig gripe tiden når hun er liten, hihi

Elsker navnet hennes også, superskjønt! :-)

Amanda
09.06.2013, 15:55
Jeg elsker deg og bloggen din og jeg syns dete er så dumt at det er så mange som maser og er så egoistiske! Det tar jo bort fokuset fra alt det fine med å blogge, og oss lesere som er respektfulle og venter.

Jeg skulle selvfølgelig ønske for min egen del, at du blogget hele tiden, det pleide å være høydepunktet i hverdagen, men du har født et barn og denne tiden er helt nødvendig for at Mathea skal få et fint trygt, og stabilt liv. Det er faktisk forskning som sier at det som skjer i barseltiden ligger i underbevistheten resten av livet. Så hvis moren i stresset i barseltiden eller ikke tilstedeværende kan barnet få et anstregt forhold til moren. Dette har jeg opplevd selv.

Sorry for en lang kommentar, håper du gadd å lese den :-p jeg håper det går bra med deg og med mathea:) <3

kari
09.06.2013, 17:07 , URL: http://www.kcharlottes.blogg.no
skjønner ikke koffer folk spørr kattig du skal begynne å blogge igjen, når det er åpenbart at du helst vil bruke tiden din på lille Mathea! kos deg ilag med familien din<3

Hei hei
09.06.2013, 21:45
Hei. Du er veldig flink til å blogge Lisa!

Ett spørsmål: hvor mye koster det for to korees ( aner ikke hvordan det skrives) lip butter med frakt, og må man hente det på posten eller kommer det rett hjem? Og hvilket nettsted er det billigst?

Celine
10.06.2013, 11:09
Hun ligner veldig på deg :) <3

andrea eide
10.06.2013, 19:37
Sjønner deg der!:)

Charlotte
10.06.2013, 23:07
Nyt barseltiden :) Den er over før du aner det. Bloggen og trofaste lesere er her når du føler deg klar for å komme tilbake :)

11.06.2013, 11:22
Hvordan er det å bli mamma også blir du snart "bestemor"?

Mathea Isadora
11.06.2013, 18:49
Kos deg masse med lille babyen din, ikke stress med blogging. Men gleder meg jo selfølgelig til dt blir nye vidoer. Hva heter forresten den videoen der du sier at du er gravid??, før du begynte med svangerskaps-videoene uke for uke....

Klem.

Sofie
11.06.2013, 21:52
Å jeg skjønner at du ikke har tid til bloggen, bare kos deg med MATHEA♡ du, kos deg videre med familien din, og ta godt vare på mathea♥《》♡

sunniva is a beliber
11.06.2013, 22:19 , URL: http://sunnivajohnsen.blogg.no
åååå hun er like pen som deg

Ann-Elin
12.06.2013, 23:21
hei, gratulerer så mye med den lille jenta di!

Mathea er super søt! stå på <3

13.06.2013, 09:23
Blir du snart bestemor og du er 25 år?

Lisa Lilleseth
13.06.2013, 15:46 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
jeg skal ikke bli bestemor nei. samboeren min skal bli bestefar fordi hans datter fra tidligere forhold skal bli mamma. Skjønner?

Lisa Lilleseth
13.06.2013, 15:48 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Jeg skal ikke bli bestemor nei. Det er ikke min datter som er gravid.

Isa-lill
15.06.2013, 12:03
Hei, jeg er helt enig i T du ikke skal hvere nødvendig å skrive et slikt innlegg i denne viktige tiden. Du må love å kose deg masse med søte Mathea.

malinbloggen
15.06.2013, 17:35 , URL: http://malinbloggen.blogg.no
gleder meg kjempe mye til du begynner å blogge igjen, savner deg! men du må kose deg masse med Mathea :)

Hei hei
15.06.2013, 23:09
Hvor mye koster de?

Jeg sendte dette: Hei. Du er veldig flink til å blogge Lisa!

Ett spørsmål: hvor mye koster det for to korees ( aner ikke hvordan det skrives) lip butter med frakt, og må man hente det på posten eller kommer det rett hjem? Og hvilket nettsted er det billigst?

esther
20.06.2013, 02:24
Hun er nydelig Lisa. Hun kommer sikkert til å bli like vakker som deg når hun blir eldre. Hun er ihverfall kjempe vakker nå. Ikke tenk på bloggen nå, dette er din tid til å være med barnet ditt.

Lesere av bloggen din burde være glad at du hverfall poster noe i det hele tatt på instagram foreksempel.

Alle bør respektere at du er sliten fortiden, å at du vil være med barnet ditt.

Lykke til! Mathea er nydelig<3

=)
26.06.2013, 17:49
heihei. Jeg har en spørsmål. Hvor lang er holbarheten på decleor og matis produkter, før og etter åpning? Håper du og lille mathea har det bra. Så skjønn hun er:) <3

Lisa Lilleseth
26.06.2013, 19:15 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Det varierer fra produkt til produkt, det står alltid på produktet. stort sett 12 mnd etter åpning, 6mnd på Øyekrem

Kassandra
26.06.2013, 22:09
Når du får til, hadde det vært kult med et innlegg om "vanlige" dagligvareting du bruker som ikke er testa på dyr, favoritter der.. feks tannkrem, håndsåpe..?

Katrine
27.06.2013, 00:08
hei :) jeg har et spørsmål. har du prøvd noen av inglot sine øyenskygger? de skal vist være utrolig gode, og er ekstremt pigmenterte!! du kan bestille fra Finland sin nettside, ta en titt på dette blogg- innlegget, hvor hun forklarer hvordan du gjør det: http://tidsfordrivende.com/?p=1360 :) De har et enormt utvalg av øyenskygger blant annet, og mange muligheter for å lage egne palett. bare et lite tips, viss du ikke viste om det! :) kos deg videre med mathea, hu er såå nydelig!

30.06.2013, 17:19
Hei Lisa

Mathea er nydelig !!

Men jeg har noe jeg vil si , siden du er en skjønnehetsblogger så kan du jo bare blogge om mathea siden hun er jo en skjønnhet i seg selv !!

Lykk til med mamma tiden og håper du blogger snart igjen !!

Emilie
02.07.2013, 13:12
Hei hva var det andre navnet Mathea kansje skulle hete?

Monica,a,t
07.07.2013, 00:27
Til lisa,Verdens kjønneste datter du har , VELDI lik dei fra du var baby. Til dere folk dør ute, som dere kjønnet så er Lisa mamma til ei jente på snart 2 måneder som heter mathea og mathea er bare baby i 12 måneder og da vil Lisa bruke all sin tid på mathea, noen er så dom at de driter i det som står og maser så mye at Lisa blir drit lei av noen der ute, vis du blir mamma en gang så vill du kjønne at det er et styr med et barn som snur døgne opp ned, påenget er vill dere der ute at hun skal blogge mere så ikke DRIT i det ho sier og akseptere det ho sei for da blir Lisa mye mere gla og trenger ikke å tenke på dere folk der ute som er litt DOM i hodet

Hannah
09.07.2013, 15:17
Hei Lisa!

Først må jeg bare si gratulerer så mye med lille Mathea. :-)

Jeg lurte på om du kunne lage en video eller ett innlegg der du forteller litt om sulfater, parabener og andre ingredienser som du velger å styre unna og hvorfor du velger å gjøre dette ( hva er det med disse stoffene som er dårlig, og hva gjør det? ). Lurte også på om du kunne nevne noen merker og produkter som ikke inneholder disse ingrediensene. Feks. shampoo, balsam, hudpleie produkter, sminke osv.

Lurte også på om du da kunne si hva du ser etter på listen over ingrediensene på flasken til produktet ( står det rett ut "sulfater" eller står det noe annet?)

Det hadde jeg satt veldig stor pris på i og med at jeg vet veldig lite om dette og ikke vet helt hva jeg skal se etter.

Vet at hverdagen din nå er hektisk og at du har et lite barn du må passe på døgnet rundt, men hadde blitt veldig glad om du en gang vil gjøre det når du får tid og har lyst. :-)

Marie💖
11.07.2013, 17:27
Når begynner du etter blogg pausen?

Andrea
11.07.2013, 21:48 , URL: http://prinsesseandrea.blogspot.no
Naaw, så søt liten <3

Lykke til

Lisa Lilleseth
11.07.2013, 23:21 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Har prøvd å blogge litt denne uken, har et par nesten ferdige innlegg så det blir snart :-)

Camilla
19.07.2013, 19:23 , URL: http://babyboble.wordpress.com
Kos deg masse med den nydelige datteren din <3 Det er en veldig spesiell tid du går igjennom nå tross alt! Gleder meg til det er min tur :)

Helene\Stor fan
17.08.2013, 12:06 , URL: http://helenelinnea.blogg.no
Hei lisa jeg er veldig sint på dine vegne, at folk ikke skjønner at du er sliten også håper jeg at du Mathea, og barnefaren for kose dere. Mathea burde sette STOR PRIS på og få dere som foreldre hun er såååå heldig fordi hun har deg som mamma!!!!!!!!!!!!!!!

P.S Jeg er STOR FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits