Tusen takk for meg

Jeg har blogget her på denne adressen i over fire år nå og jeg har hele tiden sagt at dette er en hobby jeg kommer til å fortsette med så lenge det er gøy, den dagen det slutter å være gøy, da slutter jeg. Jeg har akdri hatt planer om å fortsette med skjønnhetsbloggingen og videoer livet ut, en dag må det ta slutt. Jeg har blitt eldre, jeg har fått barn og da naturlig nok litt andre interesser. Jeg har i det siste følt at denne bloggen har blitt til noe jeg må gjøre, og det blir det ikke god blogging av. Videoer er noe jeg ikke lenger har tid til, eller lyst. Jeg vil takke for meg på denne adressen, og håper at så mange som mulig vil følge meg og Mathea videre på den nye bloggen min HER. Jeg kommer ikke til å slutte helt med skjønnhetsblogging, det er jo fremdeles en del av meg og noe jeg absolutt interesserer meg for så det vil være en egen Skjønnhet og Velvære kategori på den nye bloggen hvor dere kan fortsette å lese om hudpleie, sminke, hår, negler osv. 

Denne bloggen vil bli stående slik den er, jeg kommer ikke til å slette innlegg men kommentarfeltet vil være stengt. Den nye bloggen er enda under oppussing, nytt design vil snart komme. Jeg er selvsagt fremdeles opptatt av dyretesting, den nye bloggen vil selvfølgelig også være dyrevennelig om noen skulle være i tvil.

Tusen, tusen takk for meg og tusen, tusen takk til alle dere trofaste, tålmodige lesere gjennom disse fire årene. Dere må gjerne følge meg på instagram, der heter jeg lisalilleseth og legger ut bilder av alt mellom himmel og jord ( mye Mathea såklart ).

Vi sees på www.mammatilmathea.blogg.no  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits