Konkurranse NO MORE BAD HAIR DAYS!

OBH Nordica og Björn Axén sendte meg for en liten stund stund siden denne styling børsten, Magic Style Brush. Det er et helt nytt stylingverktøy som skal gi deg samme myke resultatet som når frisøren fønbørster håret ditt. Målet er å få slutt på "Bad Hair Days" , det synes jeg høres veldig fornuftig ut

 Har du også "Bad Hair Days" ? Eller kjenner du noen som ofte gjemmer seg under en lue?

Nå drar OBH Nordica og Björn Axén i gang fotokonkurransen "Magic Hair Day". Der du kan vinne flotte stylingprodukter som redder deg ( eller din venn ) fra dårlige hårdager. 

Førstepremien er en pakke bestående av nyheten Magic Style Brush- Stylingbørsten som raskt og enkelt gir deg frisørstylet hår - og et sett med stylingprodukter fra OBH Nordica og Björn Axén.

For å delta klikk HER og send inn et bilde av den verste frisyren din!

No more bad hair days- go magic hair day, every day!


Si gjerne ifra om dere vil jeg skal skrive omtale på dette produket, eller om dere vil at jeg skal lage en video hvor jeg viser hvordan jeg bruker den. Delta i konkurransen, kanskje det er du som blir den heldige vinneren! Lykke til!

 

( Innlegg i samarbeid med Björn Axén og OBH Nordica )


Omtale: Alterna Bamboo Smooth Anti- Frizz Shampoo & Conditioner

Alterna er et hårpleie merke jeg elsker. Jeg bruker flere av Alternas proukter daglig på håret mitt og har flere favoritter innen dette merket. Spesielt fra denne serien, Bamboo Smooth. Jeg har testet Shampoo & Balsam fra Alterna før som ikke falt i smak, du kan lese omtale HER.  Ettersom jeg liker de andre produktene i serien bestemte jeg meg for og prøve disse, i tilegg har jeg lest mye bra om de på BeautyFuzz så jeg tok sjangsen selv om jeg strengt tatt ikke trengte mer shampoo og balsam akkurat nå. Alterna Bamboo Smooth Anti - Frizz Shampoo & Conditioner inneholder blandt annet økologisk bambus og økologisk Kendi olje som skal styrke håret og gjøre det glatt, mykt og fritt for frizz. Jeg nevnte i den forige omtalen jeg skrev på Shampoo og balsam fra Alterna, at jeg likte flaksene de kom i. De har ikke den standard korken som du må åpne og lukke igjen, som det bestandig samler seg vann i som blir kaldt og renner ut neste gang du skal bruke de. Disse har en slags vakum kork så det eneste du trenger å gjøre er å snu flaksen opp ned og klemme, så får du passe mendge i hånden .

Konsistensen på selve shampooen er ganske tykk, geleaktig. Du trenger ikke mye av denne da den skummer godt om du tilfører masse vann til håret. Den lukter friskt og fruktig, skummer godt og etterlater ikke håret strippet for fukt. Håret kjennes ganske mykt etter jeg har skyldt ut shampooen, dette liker jeg. Altfor mange shampooer etterlater håret tørt og trått og man føler at man må påføre masse balsam for og gjenopprette fuktbalansen, det er ikke tilfellet med denne. Balsamen har typisk balsam konsistens, den er verken for tynn eller for tykk men akkurat passe. Den lukter det samme som shampooen og det samme som alle andre produktene i serien. Jeg elsker lukten på disse produktene, veldig fruktig og frisk og jeg blir ikke lei. Balsamen er lett å fordele, den trekker seg godt inn i håret ( best om du klemmer mest mulig vann ut av håret på forhånd ) og etterlater håret silkemykt da du har skyldt den ut.

 

Jeg merket allerede etter første bruk at dette var produkter jeg kom til å elske. Håret mitt virket så mykt, blankt og lett etterpå at jeg gikk og tok på det hele dagen. I tilegg lukter det godt. De eliminerer frizz godt, slik som navnet tilsier uten at håret kjennes tungt eller fett. Det blir lett å gre og ser veldig glansfullt ut, disse produktene er trygge på farget hår. Jeg liker hva disse produktene gjør med håret mitt og kombinert med de andre Alterna produktene jeg bruker passer disse perfekt. Produktene er i tilegg frie for parabener, gluten, sodium klorid, ftalater og syntetisk farge. Alterna er selvsagt dyrevennelig. Flaskene er i tilegg laget av resirkulerbart materiale.

Karakter 6/6 Ny Favoritt!

Prodkutene er kjøpt HER og HER til ca 108kr stykket. Pass på nå som de er på salg. Gratis frakt hos BeautyBay!

Andre Favoritter fra Alterna...

Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque

Alterna Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil Les omtale HER

Alterna Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist Spray Les omtale HER

Alterna Bamboo Smooth Anti Breakage Thermal Protectant Spray

 


Omtale: Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil Mist

Jeg har lenge hatt en klar favoritt når det kommer til håroljer, Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil som du kan lese omtale av HER.  Jeg var i ferd med å gå tom for min tredje flaske og hadde lyst til å prøve noe nytt en stund. Veldig "nytt" ble det ikke for jeg holdt meg til samme merke og samme serie, men jeg betsemte meg for å prøve Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil Mist. Dette er på en måte sprayvarianten av den jeg liker så godt, bare at dette er en tørrolje. Jeg har fra tidligere dårlig erfaring med tørrolje på håret så jeg var litt skeptisk til å prøve denne. Jeg tok sjangsen. 

Produktet kommer i en sprayflaske som inneholder 125ml. Oljen er laget av økologiske ingredienser som blandt annet økologisk bambus. Produktene i serien er også frie for sulfater, parabener, ftalater og syntetisk farge. Den skal hjelpe mot frizz og være trygg på farget hår. Denne er litt lettere i konsistensen enn hva Treatment Oil er, den er tykt- flytende mens denne er ganske tynn til olje å være. Passer veldig godt til mitt tynne, nordiske hår. Jeg bruker denne likt som alle håroljer, jeg sprayer den i vått/ håndkletørret hår før jeg føner det eller lar det lufttørke. Håret blir silkemykt, lett, mykt og blankt. Problemet jeg har hatt med tørroljer i håret før er at de får håret mitt til å virke veldig fett, det gjør ikke denne. Det blir såklart fett om du bruker for mye av den, det er jo en olje. Hva slags mengde du trenger kommer selvfølgelig ann på hvor langt og tykt hår du har, det finner du fort ut av selv.

Jeg liker at den kommer med spray, det gjør påføringen enkel og fri for søl. Jeg har også prøvd denne i tørt hår når det har vært statisk, den fungerer også fint til det om du bruker veldig, veldig lite. Jeg må jo også nevne at lukten på denne produktserien er fantastisk, frisk og fruktig men ikke overdrevet. Lukter rent og friskt. Den gir pleie og fukt, som er perfekt året rundt. Denne kommer nok til å bli en del av produktene jeg bruker til daglig, fordi den er enkel i bruk og gjør det den skal. Jeg merker ikke sånn veldig stor forskjell på denne og Treatment Oil, Treatment oil virker kanskje litt mer pleiende ettersom den er tykkere i konsistensen. Men begge er veldig gode produkter. 

Karakter 6/6 Super!

Produktet er kjøpt HER På SALG til 129kr Gratis Frakt!


Omtale: ACURE Moroccain Argan Stem Cell + Argan Oil With CoQ10 + OMEGA 7 Shampoo & Conditioner

PUH! Langt navn. Dette merket hadde jeg verken sett eller hørt om når jeg ved en tilfeldighet kom over det på iHerb. Jeg leste om produktene og likte godt ingrediensene og hva de lovet, i tilegg tror jeg at jeg betalte kun 130kr for begge til sammen inkludert frakt. Jeg hadde akkurat skrevet omtale av en annen shampoo og balsam som jeg likte dårlig ( Les HER ) så jeg fant ut at disse var verdt et forsøk.

ACURE er et dyrevennelig og økologisk merke som er utviklet av frisører og er salong testet. Produktene er frie for blandt annet gluten, sulfat, parabener, ftalater, uten syntestisk farge, er trygg på farget hår, inneholder ingen dyreemner ( kan altså brukes av vegetarianere ) og er 100% nedbrytbar, altså ikke skadelig for miljøet. I tilegg er flaskene laget av resirkulerbart materiale. Supert alt sammen.I tilegg støtter du arbeid for rent vann i U- land ved kjøp av disse. Ingrediensene er Fair Trade. 

Dette står i beskrivelesen: Adds shine. Locks in moisture, rapairs damage, strenghtens follicles and vacuums your house... Okay, maybe it doesn't vacuum your house. But it does repair your hair. Ha ha, lo godt da jeg kom til siste punktet der. De inneholder blandt annet Organic Argan Oil + Argan Stem Cells, CoQ10 ( hva nå enn det er ), Organic Sea Buckthorn Oil som er rik på Omega 7 og Organic Pumpkin Seed Oil som er rik på Omega 3 og 6 fettsyrer. Inneholder også solbær, granateple, kakao smør, oliven, pro vitamin B5, vitamin E, solsikke og mandelolje. Altså masse som er bra for håret ditt, og ingen ting som er skadelig for verken deg eller miljøet.

Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal skrive denne omtalen, for jeg er veldig splittet når det kommer til min mening om produktene. Jeg elsker det de gjør med håret mitt, det blir som lovet super mykt, blankt og føles veldig sundt. Fargen falmer ikke og de tørker ikke ut håret mitt. Shampooen skummer godt og etterlater håret rent og mykt, balsamen fukter og etterlater håret glatt og lett å gre ut. Alt jeg ser etter i en shampoo og balsam. MEN... De lukter altså så ekstremt sterkt at jeg klarer rett og slett ikke bruke de per nå. Om jeg skal beskrive lukten så dere forstår så lukter de veldig intenst av falsk marsipan.. Jepp, marsipan. Marsipan x 100! Det burde nesten stå en advarsel et sted på disse produktene. " Bør ikke brukes av gravide, eller andre personer med følsom nese ". Lukten henger i tilegg veldig lenge i håret etter vask så jeg går og får glufs av marsipan store deler av dagen. 

Hadde ikke disse produktene hatt denne lukten så hadde jeg elsket de. Samboeren min synes også at de lukter sterkt, men han kan fint bruke de så det kan hende det er min gravid- luktesans som overdriver her. Jeg føler nesten at de må få to karakterer. Er du kjempe glad i marsipan lukt så bør du absolutt prøve disse, hehe. De er jo ganske billige så de kan jo være verdt et forsøk uansett.

Selve produket: 6/6 Supert!

Lukten 0/6 Stryk!

Produktene er kjøpt HER for ca 50kr stykket. ( ca 30 kr i frakt )

Jeg har oppdaget at de finnes i andre varianter og bestilt de med Lemongrass lukt for testing. Finnes også i mint. Håper de lukter bedre, men fungerer like bra. Finnes HER til samme pris. 


Alterna Bamboo Abundant Volume Shampoo & Conditioner - Skuffelse

Alterna er et hårpleie merke jeg har blitt veldig glad i, jeg elsker blandt annet Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil,  Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque og Alterna Caviar Full- Body Volume Creme ( trykk på navnenen for å kjøpe, sistnevnte er utsolgt ) Forhåpningene til denne shampooen og balsamen var altså store. Etter jeg klippet håret mitt kort (bob) i Desember så har jeg lett etter produkter som vil gi glans og volum til håret mitt, jeg har typisk tynt og flatt nordisk hår. Etter at jeg klippet vekk det meste av de slitte lengdene så er ikke håret mitt like slitt og tørt lenger. 

Alterna Bamboo Abundant Volume Shampoo & Conditioner inneholder økologisk bambus og maca rot som skal gjøre håret sterkt og tykt, samt gi volum. Alterna sine produkter er i tilegg frie for sulfater, parabener, sodium klorin, ftalater, gluten, syntetisk farge, mineralolje og PABA. Alterna er selvfølgelig dyrevennelig.


Produktene kommer i flasker uten lokk, de har istedet en slik vakum mekanisme med gummi så du kun trenger å klemme på flasken for å klemme ut produkt, helt OK patent. Du slipper iallefall at det samler seg vann under lokket som blir kaldt og renner ut neste gang du skal bruke produktet. Konsistensen på shampooen er tykk, litt gele aktig og vær OBS for du trenger kun å klemme forsiktig for å få produktet ut, ellers ender du opp med hånda full. Balsamen har en litt tynnere konsistens, sikkert for ikke å tynge ned håret. Produktene lukter godt, men ikke like godt som de andre Alterna produktene jeg har, Bamboo Smooth serien lukter veldig friskt og fruktig mens disse har en litt mer parfymert lukt. Etter å ha brukt shampooen kjennes håret rent, men veldig trått og dette er ikke en følelse jeg liker å ha etter å ha vasket det, det kjennes tørt. Etter påføring av balsamen kjennes håret mykere og glattere, men når jeg skyller ut balsamen er jeg fortsatt ikke helt fornøyd for håret kjennes fortsatt litt trått, produktene gir overhodet ikke noe fukt. 

Jeg kan ikke påstå at jeg merker noen forskjell på håret mitt når det gjelder volum, håret er like flatt som vanlig, i tilegg gir disse produktene meg ekstremt elektrisk hår. Jeg kan ikke huske jeg har hatt elektrisk hår siden jeg var liten og brukte fleece lue ( grøss ) og jeg er rimelig sikker på at det er disse produktene som gjør det fordi det begynte samtidig som jeg begynte å bruke disse produktene. Bruker jeg hårkur samme dag er håret mye mindre statisk, og bruker jeg annen shampoo og balsam er det ikke elektrisk i det hele tatt. Utrolig irriterende med elektrisk hår. Jeg vet at det er vanlig å få statisk hår når det er minus grader ute, men håret mitt var helt fint til jeg begynte å bruke disse produktene. Jeg kommer til å kutte ut disse produktene, det kan hende jeg sparer de til sommeren og forsøker igjen da for å se om håret ikke blir like statisk. Gjør altså håret mitt veldig statisk, og gir null volum.

Karakter 3/6 Skuffet.

Jeg kommer til å fortsette å teste Alterna sine produkter, flere omtaler kommer.

Produktene er kjøpt HER til ca 110kr stykket + GRATIS FRAKT

Les min Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Omtale HER

Les mer om de andre Alterna produktene nevnt i innlegget HER


Min Hårpleierutine!

Alterna Bamboo Abundant Volume Shampoo & Conditioner er kjøpt HER Balsamen er utsolgt!

Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque er kjøpt HER

Alterna Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil er kjøpt HER 

Alterna Caviar Anti Age Volume Creme er kjøpt HER Utsolgt! 

BeautyBay har gratis frakt!

LUSH No Drought DryShampoo er kjøpt hos LUSH Byporten Oslo, men kan også kjøpes HER eller HER

 


Årets Produkter 2012 HÅRÅrets hårolje: Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

I 2012 har jeg testet en rekke håroljer, og det var først i år jeg begynte å like effekten olje hadde på håret mitt. Alle oljer på markedet er desverre ikke like gode og noen er rett og slett ikke verdt pengene. Den eneste håroljen jeg har endt opp med å bruke fast og å kjøpe om igjen har vært Alterna sin Bamboo Smooth Kendi Oil. Dette er en del av min faste hårpleie rutine og er den desidert beste etter min mening.

Den er økologisk, dyrevennelig og ganske rimelig i forhold til andre håroljer. Selve produktet kommer i en praktisk liten plastikk flaske, fordelen med plastikk fremfor glass er at den ikke knuser om du skulle være så uheldig å miste den på flisene på badet. Den har også en dråpeteller som gjør påføringen enkel og presis og du slipper å sløse med produkt.

Jeg foretrekker også lukten på denne fremfor andre håroljer, denne lukter friskt og fruktig, men er ikke overveldende. Den etterlater håret mykt, blankt og glatt. Jeg påfører denne i håndkletørret hår i tuppene og lengdene. Håret blir lett å gre ut, denne passer fint til oss med litt tynnere hår da den ikke virker fet eller tynger ned håret.

Alterna kan du kjøpe i diverse frisørsalonger, blandt annet hos Nikita men vær obs på at prisen er høy. Det lønner seg definitivt og handle Alterna hos BeautyBay. Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil kan kjøpes HER til ca 134kr + Gratis Frakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets Hårkur: Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque

Jeg har i år som alle andre år testet diverse hårkurer, jeg landet til slutt på denne som er fra samme serien som håroljen. Denne er også økologisk, dyrevennelig og ganske rimelig ( på nett ). Denne masken er perfekt i vinterhalvåret da den fukter, pleier og fjerner elektrisk hår. Den lukter også veldig godt, den har samme lukta som håroljen i serien, frisk og fruktig. Konsistensen er tykk og kremaktig, nesten litt seig.

Jeg påfører denne i håndkletørret hår, surrer dermed håret inn i en håndkle- turban og lar masken virke i 20 - 30 minutter for maksimal effekt. Jeg skyller den deretter ut og bruker balsam for å "låse" inn effekten av masken. 

Jeg så denne i en Nikita Salong, der kostet den 390kr (!), jeg betaler derimot kun 163kr for den hos BeautyBay. Kan kjøpes HER + Gratis Frakt

 

 

 

 

Årets Styling Produkt: Alterna Caviar Anti- Aging Full- Body Volume Créme

Da jeg hadde lengere hår brukte jeg svært lite styling, jeg klarte meg med hårolje og litt tørrshampoo i ny og ned. Etter jeg klippet håret kort oppdaget jeg at jeg trengte mer volum og hold for at frisyren skulle se bra ut. Valget falt på nok et produkt fra Alterna ( noen som gjetter mitt nye favoritt hårpleie- merke? ) fra Caviar serien deres. Dette har vært det hårproduktet jeg har hatt mest glede av i år vil jeg si, det er alfa og omega for om jeg kommer til å ha en god hårdag eller ikke. Uten denne er håret mitt flatt og rart.

Den kan påføres i både vått og tørt hår, jeg foretrekker faktisk å påføre denne i tørt hår. Jeg klemmer ut en ertestor mendge i hånden som jeg varmer opp mellom hendene før jeg rufser produktet inn i røttene og litt ut i lengdene. Den gir et volsomt volum samtidig som du lett kan forme frisyren slik du vil. Konsistensen er nesten litt som hår paste men litt mer kremaktig. Jeg vil beskrive denne som volum pudder i kremformat, anbefales til alle med kortere hårfrisyrer. Den lukter også veldig godt. Jeg kan fint bruke denne i håret to dager på rad uten at det blir tungt eller fett, den er også lett å vaske ut.

Produktet er i tilegg fri for parabener, ftalater, syntetisk farge og mineral olje. 

Produktet kan kjøpes HER til 176 kr + Gratis Frakt

 

Det kommer flere innlegg i denne serien så følg med. Har du hatt noen favoritt hårprodukter i 2012?

Godt nyttår!

 

 

 


Alterna Hårpleie


Det ble litt nettshopping i dag. Jeg er nesten tom for min favoritt hårolje, Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil, så jeg klikket hjem et nytt eksemplar. Den er på salg nå og kan kjøpes HER til kun 137kr. Gratis frakt. Denne oljen bruker jeg vær gang jeg har vasket håret, jeg fordeler den ut i lengdene og tuppene. Den er lett og lukter friskt samtidig som den ikke tynger håret eller gjør det fett. Håret blir blankt, mykt og medgjørlig. Du kan lese min omtale av produktet HER

 


Jeg er også i ferd med å gå tom for hårkur, så jeg kikket hjem en fra samme serie som håroljen. Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque. Denne var også på salg og koster 166kr HER, gratis frakt. Jeg fikk lyst til å prøve denne etter å ha lest DENNE omtalen. Veldig spent på denne og håper den er like god som olja.

Har du testet noen av Alterna sine produkter, har du noen anbefalinger?

 


Omtale: LUSH No Drought Tørrshampoo

Jeg har lenge vært fan av Batiste sine tørrshampooer, men en ting som plager meg med de er at de blir så fort tomme. Jeg vasker håret mitt kun to ganger i uka så for meg er tørrshampoo et must. I tilegg har jeg tynt hår og jeg elsker at tørr shampoo gir volum og løft. Som sagt så blir batiste sine fort tomme og en flaske koster rundt 50-60kr i norske butikker. Jeg bruker kanskje 1-2 i måneden som da tilsvarer 120kr. Når jeg var innom LUSH på Byporten i Oslo ble jeg anbefalt denne. Dette er en tørrshampoo som inneholder hele 115g produkt.

Tørrshampooen er et hvitt pulver som du må pudre hodebunnen med, og massere inn slik du ville gjort med vanlig tørrshampoo. Dette er altså ikke en spray, noe som gjør produktet utrolig drøyt i bruk fordi du trenger så lite om gangen. I tilegg lukter denne friskt og godt av lime, sitron og grapefrukt, som er et pluss i min bok. Pudderet absorberer oljer fra hodubunnen og hårrøttene, og etterlater hodebunnen og håret "tørt" slik at det ser nyvasket ut. I tilegg gir det masse volum og tekstur til mitt tynne hår. Kjempe fin å bruke til styling. Om du er student eller har et stramt budsjett vil jeg absolutt anbefale denne, denne kommer til og vare deg en evighet og jeg betalte kun 120kr for den. Skjønner ikke helt hvordan jeg skal klare å bruke opp alt egentlig.

LUSH sine produkter er håndlagde produkter, som er fri for dyretesting. LUSH sine produkter inneholder i tilegg ingen kunstige konserveringsmidler, noe som gjør holdbarheten på enkelte av produktene kortere enn hos vanlig kosmetikk. Sjekk alltid datostemplingen på produktet. På akkurat dette produktet står det ingen ting om holdbarheten så denne kan jeg trygt ha lenge. 

LUSH butikker finner du HER

Ellers kan produktet kjøpes HER til 122kr for 115g, norsk nettside så her slipper du toll

Eller HER til 60kr for 115g + frakt, husk tollgrensen på 200kr.

Har du en favoritt tørr- shampoo? Har du testet noen produkter fra LUSH?

 


Omtale: Alterna Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

Puh.. langt navn! Jeg har tidligere skrevet omtale på en annen hårolje, OROFLUIDO Beauty Elixir som du kan lese HER. Jeg ga den karakter 5/6. Jeg har nå funnet en hårolje som slår den og det er denne fra Alterna.

Alterna sin Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil er en hårolje fri for parabener, sulfater og syntetisk farge. Den inneholder blant annet oljer fra bambus, gulrot, jojoba, drue, oliven og avocado og har kun økologiske ingredienser. Denne oljen er ganske tykk, men ikke like tykk som OROFLUIDO oljen som jeg tidligere har testet, den er klar og har ikke samme "silikon- atige" konsistensen som andre håroljer, selv om denne inneholder litt silikon. Denne lukter mildere og friskere enn hva OROFLUIDO og Moroccaionoil gjør, denne lukter bedre etter min menig men lukta henger ikke lenge i håret etter bruk uansett, en helt annerledes lukt enn hva andre håroljer lukter, frisk og fruktig på en måte.

En annen ting jeg liker godt med dette produktet er at det kommer med dråpeteller, du slipper å helle produktet i hånden din, du kan heller dryppe med dråpetelleren. Du kan dosere akkurat den mengden du trenger og du slipper søl, klin og sløsing av produkt. Hvor mye produkt du trenger kommer såklart ann på lengen og tykkelsen på håret ditt, samt eventuelt hvor tørt/ slitt det er.

Produktet skal dempe frizz, samtidig som det er trygt å bruke på farget hår, den beskytter mot UV stråler og gir en glansfull finish.

Denne oljen bruker jeg vær gang jeg har vasket håret mitt. Jeg drypper 3-4 dråper i hånden min som jeg jobber ut i lengdene og tuppene i håndkletørret hår. Produktet trekker raskt inn i håret, uten å etterlate det oljete/ fett. Jeg lar som oftest håret lufttørke, da blir det glatt, blankt, mykt og lett å gre igjennom. Jeg har forholdsvis tynt hår som ofte blir flatt om jeg bruker "heavy" produkter som tynger ned håret mitt. Alterna Bamboo Smooth Pure Kendi treatment Oil etterlater ingen produktrester i håret, det blir lett og glansfullt uten å kjennes flatt.  

Jeg er nå ca halveis nedi flaksen, jeg kommer definitivt til å kjøpe denne igjen når den er tom. Denne har blitt en favoritt. Etter å ha testet denne har jeg lyst til å prøve flere produkter fra Alterna. Er det noen som har tips til andre gode produkter fra dette merket?

Karakter  6/6 !

Produktet kan kjøpes HER til ca 150kr for 50ml


Omtale: John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment & Volumizer For Thinning Hair

 

Dette produktet kjøpte jeg etter å ha hørt/ lest/ sett masse skryt av diverse bloggere og YouTubere.  John Masters Organics var et merke jeg hadde gode erfaringer med ifra før av så jeg bestemte meg for og gi denne en sjangse.

Dette er et produkt som er tilment folk som lider av hårtap og sliter med hodebunnsproblemer som flass/ tørr og sensitiv hodebunn. Den skal gi volum, roe/ stresse ned hodebunnen og stimulere sunn hårvekst. Produktet inneholder blandt annet hvete proteiner, whitch hazel, kamomille, hvit te, lavendel, vitamen E, papaya, agurk, soya protein, jojoba olje og rosmarin olje. Alle ingrediensene er økologiske. 

Jeg sprayer 3-4 pump direkte på hodebunnen etter jeg har dusjet, mens håret fremdeles er vått og masserer dette godt inn i hodebunnen. Produktet har en tyntflytende- vannaktig konsistens og etterlater ingen merkbare produktrester og tynger derfor ikke ned håret. Produktet kjennes kjølende og litt mint aktig på hodebunnen, noe som er veldig behagelig og oppfriskende. Lukter som en svak blanding av peppermynte og rosmarin, denne lukten henger imidlertidig ikke igjen i håret når det er tørt så fortvil ikke om du ikke liker lukten. Jeg har ikke spesielt tørr hodebunn, men jeg bruker mye tørrshampoo som kan gi tørr hodebunn og flass, så jeg kjøpte denne mye for å unngå dette problemet. Hodebunnen min ser sunn og frisk ut når jeg bruker denne.

Noe jeg derimot har hatt litt trøbbel med er at jeg klør litt i hodebunnen fra tid til annen, jeg vet at mamman min slet litt med hodebunnseksem i ungdommen og jeg var litt redd for og få dette. Kløen har stoppet, men jeg skal være forsiktig med og berømme dette produktet for det. Men det kan muligens være dette prouktet som har tatt seg av dette problemet. 

Jeg har også merket at produktet gir volum, dette merker jeg spesielt om jeg føner håret, noe jeg sjeldent gjør lenger. Jeg har tynt hår og er avhengig av at produkter ikke tynger ned håret mitt og gjør det flatt ( flatere ) det gjør ikke dette produktet. Jeg liker. Når det kommer til den delen med at det skal få håret til og vokse litt fortere så er jeg ikke helt overbevist enda... håret mitt har faktisk vokst fortere de to siste månedene enn det har pleid og gjøre, om dette er pga. dette produktet eller pga. kostilskuddet jeg tar vet jeg ikke. Men jeg kommer ikke til og slutte og bruke dette produktet av den grunn.

Det eneste jeg vil trekke litt ned på er at den er utrolig udrøy i bruk, ønsker meg større størrelse på flasken. Inneholder kun 59ml som ikke er så veldig mye med tanke på den tynne konsistensen. Jeg bruker produktet vær gang jeg har vasket håret, altså 2-3 ganger i uken. Jeg har lite igjen og kommer til og kjøpe en ny når denne er tom.

Dette kan være et produkt å teste om du sliter med tørr, irritert hodebunn.

Karakter 4.5/6

 

John Master Organics Deep Scalp & Follicle Treatment & Volumizer For Thinning Hair kan kjøpes HER for 21.00 pund som tilsvarer ca 193kr, akkurat under tollgrensa. Gratis frakt hos Feelunique.

JMO er selvfølgelig dyrevennelig. 

Har du testet denne?


 


Omtale: OROFLUIDO Beauty Elixir

Som dere ser utifra bildene så har jeg brukt denne flittig, og når jeg har brukt så mye av et produkt så er det et veldig godt tegn på at jeg liker produktet. Dette er en hårolje, den inneholder de samme ingredienser som foreksempel Moroccain Oil bare at denne er billigere. Den innehodler tre naturlige oljer som ikke tynger ned eller fetter til håret, men absorberes lett og gjør håret blankt, mykt og lett og håndtere. Den inneholder arganolje som er rik på E-vitamin, Cyperus olje som inneholder en høy andel umettede fettsyrer som gir naturlig beskyttelse mot frie radikaler, samtidig som det gir volum. I tilegg inneholder den linfrøolje som skal gi håret en fantastisk glans.

Dette er en tykk olje som erveldig drøy i bruk, den er etter min mening litt tykkere enn Moroccain Oil. den lukter herlig av vanilje og amber, den har en veldig mektig og orientalsk lukt. Jeg liker slike lukter, elsker at håret mitt lukter godt. For deg som ikke liker vanilje kan denne kanskje bli litt overveldende. Jeg påfører denne oljen i vått hår før jeg tørker det, jeg påfører også noen ganger litt i tuppene etter føning eller styling for og glatte ut og temme "frizz" eller "flyaways". Håret blir mykt, glatt og det kjennes veldig sterkt og sunt ut. Som om du akkurat har vært hos frisøren. 

Denne håroljen er for alle hårtyper. Det er det samme med denne som med alle de andre håroljene jeg har prøvd, bruker du for mye blir håret fett. Prøv deg frem, hvor mye du trenger vil jo variere utifra lengden og tykkelsen på håret ditt. Jeg har ganske tynt hår så jeg trenger lite. 

Etter min mening er flakongen veldig luksuriøs, den er av glass med svart skrukork og fin skrift og mønster på fremsiden. Det eneste minuset et at den ikke kommer med pumpe, så du må helle produktet i hendene. Dett kan bli litt grisete og man har etter min mening større sjangs for og sløse med produktet. Hell forsiktig, lite går en lang vei. Jeg føler ikke at dette produktet gjør noe stor forskjell for håret mitt på sikt, den er ikke så pleiende som jeg skulle ønske og det kan komme av at den inneholder silikon som på en måte hindrer de pleiende ingrediensene i og trekke ordentlig inn i håret. Men den er fin og bruke til daglig for å få glatt og mykt hår.

Dette er den håroljen jeg liker best av de jeg har prøvd og jeg har prøvd flere, blandt annet Moroccain Oil,  Macadamia Healing Oil ogLee Stafford Argan Oil men foreløpig er denne min favoritt. Den neste jeg skal teste ut er Caudalie Divine Oil . 

Karakter: 5/6

OROFLUIDO Beauty Elixir 50ml kan kjøpes HER

OROFLUIDO Beauty Elixir 100ml kan kjøpes HER

PS: Om du vil vinne OROFLUIDO Beauty Elixir så følg med på bloggen min fremover :)

 


Hvilke hårprodukter jeg brukerI dusjen: For tiden bruker jeg Shampoo og Balsam fra Tigi Bed Head, serien heter Urban Antidotes, det er kansje ikke den beste sampooen jeg har brukt men den duger. Den lukter iallefall godt :P Den er god men har liksom ingen wow faktor så når disse er tomme kommer jeg nok til og bytte til noe annet. Du kan iallefall få kjøpt settet her http://www.blivakker.no/product/harpleie/tigi/shampoo/3/TIB0161/tigi-bedhead-urban-antidotes-resurrection-shampoo-balsam-2-x-750ml fpr 399 kr, gratis frakt noe siom er ganske rimelig, flaskene er på 750ml vær.

Shampooen og balsamen er for tynt og slitt hår noe som passer til min hårtype. har veldig fint/ tynt hår som fort blir slitt.

Hårkuren jeg bruker er denne fra Loreal Professionnel, fra nature serien deres og heter Masque Cacao " invigorating masque for fine hair". Masken er for tynt hår og har derfor en gele- aktig konsistens som ikke tynger ned håret og gjør det flatt noe jeg ofte opplever med andre hårkurer. Den inneholder kakao og lukter deretter, helt fantastisk. Håret blir mykt og glansfullt uten og bli flatt. Elsker denne og kommer til og kjøpe ny når den er tom, noe den snart er. Bruker denne ca 2 ganger i uka, lar den sitte i i 5-10 minutter før jeg skyller den ut.  Har kjøpt den på blivakker, husker ikke prisen men tror den kostet under 200 kr, det er 200ml i krukken. Finner den ikke på siden lenger ( noe som er typisk når jeg endelig finner noe jeg liker skikkelig ), kun shampooen som jeg har lyst til og prøve.Styling: Jeg bruker lite produkter i håret mitt, og bruker nesten aldri varme på det som rettetang, krølltang osv. Jeg bruker denne kammen fra The Body Shop fordi den er mest skånsom mot håret. Når jeg kommer ut av dusjen har jeg en bitteliten mengde av Macadamia Natural Oil Nourishing Leave- in Cream i håndkle tørret hår, fordeler det ut i lengdene. Den inneholder Macadamia olje som pleier, beskytter og tilfører håret fukt. Håret blir lett og gre ut, mykt og blankt uten og virke fett ( kommer så klart ann på hvor mye produkt du bruker, men til mitt tynne hår holder det med en halv pump . Denne lukter sinnsykt deilig og jeg har kjøpt den på blivakker, men finner heller ikke den der lenger. Om jeg skal føne eller style håret mitt med varme har jeg i litt av Body Shop Coconut Oil Hair Shine i tuppene, det er et hardt/ fast podukt som blir til olje når du varmer det opp mellom hendene, lukter veldig kokos, minner meg om sommer.  Fikk den til Jul, men den er kjøpt hos The Body Shop, selvfølgelig :P Om jeg vil ha litt ekstra volum så bruker jeg litt Osis+ Dust it texture Mattifying Powder 1 i røttene og rufser til, den har jeg kjøpt her http://www.blivakker.no/product/harpleie/osis-/SCH0039/osis-dust-it-mattifying-powder-10g- , de har den på tilbud nå til 89,25 kr, gratis frakt.

Jeg er ingen hårekspert og bruker heller ikke lang tid på og fikse håret mitt om morgenen. Om jeg skal på fest eller noe bruker jeg Extensions som jeg har kjøpt hos http://www.rapunzelofsweden.se/ . Til daglig setter jeg det opp i en rufsete ball midt oppå hodet.. Så vær vennlig og ikke spør om "Hair tutorials! he he... Jeg handler stort sett mine hårprodukter hos www.blivakker.no fordi de har rimeligst produkter, gratis frakt og kjapp levering.

Lisa


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits