Vinneren av Greenspirit konkurransen ble....

 

Vinneren ble ANETTE! Heter du Anette og har deltatt så må du svare på mailen jeg har sendt deg. Du har vunnet produktene på bildet over :)

GRATULERER. Takk til alle som deltok, bedre lykke neste gang :)


Konkurranse! Siste frist!

Minner om at det er siste frist i dag til å delta i konkurransen min hvor du kan vinne produktene på bildet over. Det er fortsatt få påmeldte i forhold til hvor mange som pleier å delta når jeg har konkurranser, så muligheten for å vinne er større enn vanlig! Gå HIT for å delta, du kan delta frem til klokken 24.00 i natt, jeg trekker en tilfeldig vinner i morgen! Du trenger verken Facebook eller blogg for å delta. Husk å lese reglene nøye før du deltar. LYKKE TIL


Jeg vant neglelakk + blogganbefaling!

Jeg pleier vanligvis ikke delta i konkurranser, mest fordi jeg aldri vinner, haha. Men av en eller annen grunn så deltok jeg i en konkurranse på DENNE bloggen for en liten tid tilbake, og tror du ikke jeg vant?  Jeg vant alle disse fine neglelakkene, har ingen av fargene ifra før. Kjempe gøy å vinne!

Masse fine farger! Essie - Stylenomics // Essie - Skirting The Issue // China Glaze - Immortal // Ciaté - Oil Slick ( Ligner veldig på OPI- Just Spotted the Lizard ) // Catrice - Dirty Berry // Essence - Date in the moonlight // Golden Rose Crystal Color - 11 // NailNation3000 - Mozelle // NailNation300 - Iced //

Jeg anbefaler dere å sjekke ut bloggen til Marthe Cecilie, Upcloseandpolished om dere liker neglelakk. Hun er kjempe flink på negledesign og har alltid noe spennende på bloggen enten det er neglelakk swatches, forskjellig negledesign og masse DIY. Hun er også veldig kreativ og flink til å vise hvordan du kan få til fine negledesign selv. Ta en titt på bloggen hennes HER

Vinner dere ofte?


AVSLUTTET ! Vinn økologiske produkter fra GreenSpirit


 

GreenSpirit er en norsk nettbutikk som har fokus på økologisk og dyrevennelig kosmetikk. De har spennende, økologiske  produkter som jeg tenker vil være midt i blinken for dere lesere. De selger produkter fra merker som Terre D Oc, Dr. Kadir, Alphanova, Acorelle, TomTomBaby og TomTomMama, som alle inneholder ingredienser av høy kvalitet. Dette er en norsk nettside så her trenger du ikke tenke på moms/ toll når du handler, i tilegg koster frakten kun 39kr uavhengig av hvor mye du bestiller. De selger hudpleie, parfymer, kroppspleie, hårpleie, massasjeprodukter, det meste innen økologisk kroppspleie. GreenSpirit har vært så hyggelige å sponse premier til en verdi av 798kr som dere lesere kan vinne! Her er det du kan vinne..

 


Terre d'Oc Grenade Milky Perfume Cloud. Et spennende produkt, jeg har aldri testet noe lignende. Dette er en økologisk parfymemelk med granateple. Spray og masser forsiktig over hele kroppen, noen få dråper i håret vil også parfymere håret ditt. Produktet er uten alkohol og inneholder 100% naturlige dufter av krydder og blomster. Granateple lukter jo så fruktig og friskt. 


 terre d'Oc Antipollution Day Face Cream. Dette er en japansk inspirert dagkrem for normal hud som inneholder ingredienser som motvirker forurensing av huden. Det er en økologisk dagkrem med saltkrystall som renser huden og cameliaolje som beskytter. 99% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse og 62% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Kremen er fri for SLS, MineralOlje, parabener, syntetisk farge og duftstoffer. Terre d'Oc Coco Massage & Care Body Oil. Økologisk massage og pleieolje med kokos. En gyllen pleieolje beriket med frangipani blomster og kokosolje som nærer, mykner og gjennoppliver hud og hår. Ideell som massasjeolje. Varm noen dråper i hendene og masser skånsomt over hele kroppen. Du kan også påføre litt av oljen i håret før sjamponering for ekstra behandling for tørt og slitt hår. Kan også brukes i badevannet. Mild og behaglig duft. Kokos passer jo perfekt nå som det går mot sommer. 

 

Vil du vinne disse ekslusive produktene?

Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg hvilket av produktene fra GreenSpirit sin nettbutikk du kunne tenke deg. Gå inn på GreenSpirit sin nettbutikk HER for å se utvalget. Da du har gjort det legger du igjen en kommentar til dette innlegget hvor du forteller meg hvilket produkt som fristet deg mest. Følg gjerne GreenSpirit sin Facebook side HER. Vinneren vil bli trukket tilfeldig av meg onsdag 8.Mai, altså om 14 dager. 

Du kan delta 1 gang per dag hele konkurranseperioden, husk å fylle inn e-post adressen din i e-post feltet  ( IKKE i selve kommentaren ) slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Viktig at dette blir gjort riktig, hver eneste gang jeg har konkurranse må jeg slette og diske ca 30% av alle kommentarene jeg får inn enten fordi de ikke inneholder noen e-post adressse, eller fordi e-post adressen er skrevet i selve kommentaren slik at alle ser den. Ingen aldersgrense. LYKKE TIL!


Vinneren av Sigma Børsten ble...

Vinneren ble som vanlig trukket tilfeldig med www.random.org

Vinneren ble MARTINE

Heter du Martine og har deltatt i konkurransen kan du sjekke mailen din. Gratulerer! Takk til alle som deltok, bedre lykke neste gang. Ny konkurranse kommer allerede i dag så følg med.

Gratulerer!


Vinn den perfekte foundation - børste! AVSLUTTET

Jeg fikk tilsendt denne av Sigma, men siden jeg allerede har den så vil jeg gi den bort til en av dere lesere istedet. Sigma sine børster har utrolig god kvalitet, de varer i årevis om du tar ordentlig vare på de. Jeg har hatt mange av mine i snart tre år og de er like fine enda jeg har brukt de daglig siden jeg kjøpte de. Dette er en av favorittene mine fra Sigma, den er helt fantastisk til flytende foundation. Ingen slår denne! Du får feilfritt/ airbrushed resultat. Min favoritt foundation- børste!

Det eneste du trenger å gjøre for å vinne denne er å legge igjen en kommentar hvor du forteller meg hvorfor du leser akkurat min blogg!

Vinneren trekkes onsdag 24.04.2013 så vær rask.

Husk å fylle inn e-post adressen din i e-post feltet slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Kommentarer som inneholder e-mail adresser slik at andre kan se de blir slettet og disket, dette har med deres egen sikkerhet å gjøre. Se eksempelet under. Du kan delta 1 gang. Vinneren blir trukket automatisk med random.org og kontaktet via e-post.

Børsten kan også kjøpes HER til $18 Få 10% rabatt ved å bruke rabattkoden AAM2013, gjelder ut April!

 

Fra: Ola Nordmann

Blogg: Valgfritt

E-post: HER SKAL DU FYLLE INN E-POST, INGEN ANDRE STEDER

Innlegg: Vinn den perfekte foundation børste!

 

Lykke til!


Vinneren av Coastal Scents pakken..

Jeg brukte som vanlig www.random.org til å trekke en tilfeldig vinner. Det jeg gjør er å taste inn antall kommentarer, da trekker siden et tall for meg også finner jeg kommentaren som har det nummeret. Mer tilfeldig får det ikke blitt. Ser slik ut, denne gangen ble det nummer 466 som er... MARIE SOL!!! Gratulerer jeg har sendt deg en mail som du må svare på. Takk til alle som deltok, bedre lykke neste gang :)

 

True Random Number Generator  466Powered by RANDOM.ORG

AVSLUTTET!

Jeg har på en eller annen måte klart å bestille det samme to ganger, jeg trenger jo ikke dobbelt opp av dette så da kan vel en av dere få det? 

Pakken består av:

1 Pakke Shadow & Liner Brushguard  ( Inneholder 10 stk ) 

1 Pakke Variety Pack Brushguard ( Inneholder 6 stk )

Du kan se hva Brushguard er HER om du ikke vet det. 

1 Coastal Scents Classic Kabuki Flat Natural se bilde HER

1 Coastal Scents Classic Kabuki Angle Natural se bilde HER

1 Coastal Scents Classic Concealer Large Synthetic se bilde HER

+ 4 øyenskygge testere i fargene: Dark Golden Olive, Artic Breeze, Navy Baby og Daisy Shimmer

Sender også med en liten overraskelse til vinneren.

FOR Å DELTA: Legg igjen en kommentar i kommentar feltet og fortell meg ditt favoritt sminkeprodukt. På mandag 4.Mars trekker jeg en tilfeldig vinner. Husk å legge igjen e-post adressen din i E-POST FELTET! Kommentarer som ikke inneholder e-post blir slettet, det samme med kommentarer hvor epost adressen er skrevet på feil sted. IKKE skriv andre ting i kommentarfeltet enn hva jeg akkurat ba deg om. Har du spørsmål om konkurransen kan du stille det i kommentarfeltet til andre innlegg her på bloggen. Sist jeg hadde konkurranse var det desverre ikke alle som fulgte reglene, det ble VELDIG mye jobb for meg. Du kan delta EN gang!

Vinneren blir kontaktet per e- post. Alle kan delta. Jeg betaler selvfølgelig for frakten.

Jeg har allerede måttet slette kommentarer som hadde glemt  e-post adresser og kommentarer som inneholdt e-postadresser alle kunne se. Dere er desverre ikke med.

E post adressen skal stå som vist under

Fra: Ola Nordmann

Blogg:

E-post: HER SKAL DU SKRIVE EPOST ADRESSEN DIN!

Innlegg: Vinn pakke fra Coastal Scents

Postet: 16:46

 


LYKKE TIL!

 

 


Vinneren ble....

Jeg har trukket vinneren av konkurransen, jeg brukte som vanlig www.random.org som tilfedlig trekker et nummer. Nummeret denne gangen ble 844! Personen med kommentar 844 er...

Tina

www.tpevik.blogg.no

GRATULERER!

Jeg har sendt deg mail. Tusen takk til alle som deltok, bedre lykke neste gang til de som ikke vant. Det kommer flere konkurranser.

 

  


Konkurranse AVSLUTTET

Konkurransen er nå avsluttet og du kan ikke lenger delta. Jeg er fremdeles syk og skal til legen i dag så jeg vet ikke om jeg orker å trekke vinneren før i morgen. Når vinneren er trukket så sender jeg vinneren en mail, vinneren vil bli annnonsert i eget innlegg. Jeg skal prøve å gjøre ferdig svarene ti spørsmålsrunden og legge ut de i dag, det blir som dere sikkert skjønner ikke video ettersom jeg ligger på 5. dag med feber og bihulebetennelse. Håper dere er friske og raske. Takk for at dere er tålmodige med meg jeg kommer sterkere tilbake da jeg er frisk. Det kommer blandt annet en innkjøpsvideo med NYX, LilyLolo ++ bare jeg er i form igjen.

LYKKE TIL


Vinn Urban decay NAKED BASICS Palette +++

Delta i konkurransen min og vinn alt du ser på bildet. Gå HIT for å delta, HUSK å lese nøye igjenom reglene før du deltar så slipper du at du gjør noe feil og blir diskvalifisert. Har du spørsmål om konkurransen kan du stille de til dette innlegget da jeg ikke svarer på det i kommentarfeltet til selve konkurransen, ettersom vinneren blir tilfedlig valgt av random.org vil det bli feil om mine kommentarer er med i trekningen.

Til de av dere som IKKE har lest reglene før dere har deltatt, dvs. de av dere som har skrevet e-post adressen deres synlig, kommentert flere ganger per dag og ikke gjort det konkurransen gikk ut på er desverre ikke med i trekningen og har ingen mulighet til å vinne. Når så mange deltar må det vare likt for alle. Har du glemt epost adressen din så er det desverre ikke noe jeg får gjort med det om du skulle vinne, da blir vinneren trekt på nytt. Det er umulig for meg å gå igjennom 1700 kommenater manuelt.

Lykke til!


Konkurranse: Vinn Urban Decay NAKED, Yes To Cucumbers, Desert Essence +++

Jeg starter likesågodt året med en konkurranse hvor dere lesere kan vinne noen av mine favoritt produkter + mer. Du kan vinne alt du ser på bildet, pluss noen overraskelser om du bare forteller meg hva du vil se mer av på bloggen i 2013.

Dette kan du vinne:

TouchBeauty 3 in 1 Electric Bath Set som er en elektrisk maskin med 3 forskjellige børstehoder til rens av ansikt og kropp.

YesToCucumbers Soothing Facial Kit som inneholder Soothing Eye Gel, Daily Calming Facial Moisturizer og Natural Glow Facial Towlettes.

Urban Decay NAKED BASICS Et øyenskygge palette med 6 nøytrale, matte øyenskygger som passer til alle.

Desert Essence Organics Red Rasberry Shampoo & Conditioner Økologisk shampoo og balsam som lukter bringebær, gir fukt og glans.

Desert Essence Organics Red Rasberry Body Wash Dusj gele som lukter fantastisk av bringebær, er på lik linje med shampoon og balsamen fri for blandt annet parabener, sulfater, silikoner og mineral olje.

Aroma Naturals Scented Candle Orange & Cedar Et av mine favoritt duftlys, laget av kun naturlige ingredienser og lukter fantastisk.

+ Noen overraskelser slik at det blir mer spennende å åpne pakken for vinneren :)

Hva må jeg gjøre for å vinne? Legg igjen en kommentar under innlegget hvor du forteller meg hva du ønsker å lese mer om på bloggen min i 2013. Vil du lese mer om sminke, se flere videoer, produktomtaler, hud, hår, negler, vil du at jeg skal skrive om graviditeten her på bloggen og legge ut gravid- videoer her, vil du ha flere tips og råd? Jeg skal lese alle kommentarene deres å høre på hva dere sier, det er jo tross alt dere som leser bloggen min og sørger for at jeg har over 1100 lesere vær eneste dag. Fortell meg hva DU mener og hva DU ønsker.

Du kan delta EN GANG HVER DAG frem til TIRSDAG 12 FEBRUAR, da trekker jeg en tilfeldig vinner blandt kommentarene som vinner alt du ser på bildet. Jo flere ganger du deltar, jo større er sjangsen for at du vinner. Husk å legge igjen e-post adressen din i e-post feltet, ikke i selve kommentaren. Vinneren blir kontaktet per e-post. Jeg betaler selvfølgelig alle fraktkostnader. Ingen aldersgrense, konkurransen er desverre ikke åpen internationalt. Del gjerne konkurransen videre. Konkurransen er sponset av meg selv. 

PS:JEG HAR TATT EKSTREMT MANGE I JUKS DENNE GANGEN. ALLE SOM IKKE HAR FULGT REGLENE HAR INGEN SJANGSE TIL Å VINNE. DETTE RESULTERER I VELDIG MYE EKSTRA JOBB FOR MEG SOM MÅ MODERERE OG GÅ IGJENNOM NETSEN 2000 KOMMENTARER SÅ LES IGJENNOM REGLENE FØR DERE DELTAR, TAKK.

1. IKKE SKRIV EPOSTEN DIN SÅ ALLE SER DEN

2. IKKE DELTA FLERE GANGER DAGLIG

3. IKKE SKRIV "JEG ER MED" "3. GANG JEG DELTAR" OSV. DET VAR IKKE DET SOM VAR KONKURRANSEN. HAR DU IKKE FLERE FORSLAG SÅ KAN DU HELLER IKKE DELTA FLERE GANGER

LYKKE TIL!


Vinneren av konkurransen ble:

Vinneren av konkurransen ble..... JOY! Gratulerer så mye, jeg har sendt deg en mail, håper du svarer :) 

 

Vinneren ble trukket tilfeldig av www.random.org og ble nummer 4

Tusen takk til alle som deltok,  bedre lykke neste gang. Det vil bli flere konkurranser i fremtiden.

Lisa


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits