Omtale: Matis BB Cream

Veldig mange har vært spent på denne, jeg også. Matis er jo et hudpleie merke som produserer veldig god hudpleie, på lik linje med Decleor og MD Formulations så forventningene var høye da de lanserte en BB Cream. En BB Krem for de som ikke vet det skal på en måte være et all-in-one produkt og stammer opprinnelig fra Asia. BB = Blemish Balm. Den skal kunne ertsattte både dagkremen din, din foundation, inneholder som regel solfaktor, skal fukte, korrigere urenheter, jevne ut huden, dekke urenheter og bekjempe aldringstegn. 

For det første er denne BB kremen fra Matis ekstremt mørk, denne vil nok være for mørk for de aller fleste med normal, nordisk hud. Ivertfall i vinterhalvåret, som du ser på bildet under er den veldig mørk og den kommer bare i denne ene fargen. Jeg ble veldig skeptisk da jeg fikk se fargen, den er mørk men den blender seg ut litt lysere og smelter på en måte litt sammen med min egen hudtone etter påføring så hos meg går denne ann å bruke om jeg er flink til å påføre den. Når det kommer til påføring så er denne litt "tricky", jeg synes den er vanskelig å få fin og jevn og du skal påføre nøyaktig passe mengde for at det skal gå ann. Påfører du for mye blir den flekkete og umulig å få jevn, den lar seg ikke påføre lagvis, da blir den veldig kakete og flekkete så har du påført for lite så har har toget gått på en måte. Når jeg først har klart å påføre den ordentlig, så liker jeg resultatet ganske godt. Jeg liker hvordan huden min føles og ser ut med denne på, den gir en fin glød og jevner ut hudtonen min på en naturlig måte.

Når det kommer til dekkevne så vil jeg beskrive dette som en BB Krem med lav dekkevne ( lav-medium- høy ) så om du har urenheter, kviser, arr og lignende vil du trenge concealer i tilegg. Har du fet hud vil du nok også trenge et setting- pudder i T-sonen da denne ikke er matt, men gir et mer "dewy" resultat. Jeg blir alikevel ikke ekstremt oljete av denne iløpet av dagen slik jeg ofte blir med flytende foundations. Produktet har ikke gitt meg urenheter så den er trygg på hud som lett får urenheter, i tilegg har den SPF15 som er et pluss. 

Jeg må innrømme at jeg hadde forventet meg mye mer av denne, den er vanskelig å påføre, den er for mørk og den dekker eller korrigerer så godt som ingenting. Jeg bruker alikevel denne til daglig fordi jeg liker resultatet og gløden den gir meg nå som jeg har lært meg hvilken mengde jeg skal påføre. Huden min er ganske rolig og feilfri om dagen også, men hadde jeg hatt urenheter ville jeg brukt en mer dekkende foundation. Det bør også nevnes at jeg må bruke fuktighetskrem under denne da den alene ikke gir meg nok fukt iløpet av dagen, den er litt enklere å påføre rett etter fuktighetskrem da den er lettere å jevne ut på litt fuktig underlag. Jeg har sett diverse hudpleiesalonger selger denne for så mye som 500 kr, det er total galskap og det er den absolutt IKKE verdt. Jeg kommer til å fortsette å bruke denne men den får ingen god poengsum av meg da den ikke holdt det den lovet. Alt i alt en skuffelse fra Matis dette.

Karakter 2/6 Skuffende!

Produktet er kjøpt HER til ca 200kr  ( Produktet er utsolgt )


MUA Undress Me Too, en god dupe for Urban Decay Naked 2?

Jeg har den siste tiden fått flere spørsmål fra dere lesere om MUA Undress Me Too Palettet er en god dupe ( altså kopi ) for Urban Decay Naked 2 palettet, jeg har begge to men har aldri tenkt på å sammenligne de før dere nevnte det. Jeg ser jo det nå som dere nevner det at disse palettene er veldig like, og etter å ha studert de nøyere og swatchet begge palettene ved siden av hverandre så er jeg ikke i tvil om at MUA lagde dette palettet med UD Naked 2 som mal. Spørsmålet er altså, er dette en god dupe og hva er forskjellen på disse to palettene?, sett bortifra prisforskjellen. Jeg skal i dette innlegget sammenligne disse to palettene side om side for å se om MUA sitt billige alternativ kan måle seg med originalen fra Urban Decay. 

 

Begge palettene inneholder som dere ser 12 øyenskygger i nøytrale farger, begge palettene kombinerer matte og shimmer øyenskygger. I UD palettet er øyenskyggene firkantede mens i MUA palettet er øyenskyggene runde i fasong. I UD Palettet inneholder vær øyenskygge 1.3g mens i MUA palettet inneholder vær øyenskygge 0.8g. Du får altså større mengde produkt i UD sitt palette. UD sitt palette kommer med en dobbel øyenskygge kost i kunsthår, blending børste i den ene enden og en liten, flat øyenskygge børste i den andre enden, samt en liten lipgloss ( ikke med på bildet ). MUA sitt palette inneholder en dobbel svampeapplikator. Etter min mening hadde ikke noen av palettene trengt å inneholde børster, for min del blir de aldri brukt og de er bare i veien og faller ut. Hadde heller sett at man foreksempel fikk mer produkt enn disse børstene som på død og liv bestandig skal medfølge. Dette er såklart smak og behag og kommer ikke til å påvirke resultatet i denne sammenligningen.

Når det kommer til selve innpakningen så er det ganske stor forskjell på utseendet og kvaliteten. UD sin innpakning er stødig, lett å åpne og lukke, den virker solid og jeg er ikke redd for at denne skal åpne seg ufrivillig om jeg har den med meg på reise. I tilegg kommer den med et ganske stort speil i lokket som jeg ser på som et pluss. MUA sitt palette er hvitt og kvaliteten er betraktelig dårligere og billigere. Palettet er i hvit plastikk, ganske grei å åpne og lukke men man får ikke samme inntrykket av god kvalitet her som med UD sitt palette. MUA sitt palette er mindre og tynnere og tar dermed mindre plass, som kan være en fordel om du skal ha det med på reise. MUA sitt palette inneholder ikke speil, men et klart lokk slik at du ser øyenskyggene. Begge palettene har navn på alle øyenskyggene sine, noe jeg alltid setter pris på. I UD Palettet står navnene under øyenskyggene, i MUA palettet står navnene på baksiden av paletett.  Swatches nedenfor for å sammenligne, UD er alltid til venstre og MUA er alltid til høyre.

Foxy vs. Naked : Foxy er litt mørkere og mer gultonet, synes ikke like godt på huden som Naked gjør. Naked er litt lysere/ hvitere. Begge er matte.

Tease vs. Lavish: Ganske identiske, Tease er kanskje hakket mørkere og blendes enklere og bedre ut enn hva Lavish gjør. Begge er matte.

Half Baked vs. Devotion: Disse er også så godt som identiske, Half Baked har kanskje en anelse mer rødlig undertone, Half Baked er mer creamy og enklere å påføre.

Bootycall vs. Shy: Bootycall er har en litt gulere undertone enn hva Shy har, Shy er hvitere. Ellers er de ganske like kvalitetsmessig.

Chopper vs. Fiery: Disse to er også så godt som like, Fiery er kanskje littebitt mer rød, kvaliteten er også forbløffende lik, men UD er stadig enkelere å påføre da den er litt mer creamy.

Snakebite vs. Dreamy: Disse to er litt forskjellige, Snakebite er mørkere og har bedre kvalitet. Dreamy er lysere og er tørrere i konsistensen.

Suspect vs. Tranquil: Disse er  helt like, jeg ser ingen forskjell. Igjen er Suspect enklere å påføre, Tranquil er tørrere og drysser litt mer.

Pistol vs. Exposed: Exposed er hakket varmere om jeg skal pirke på noe, en "normal" person hadde nok ikke lagt merke til det. Ellers like.

Verve vs. Reveal: Ganske like disse også, Verve er en tone varmere, Reveal er litt mer kjølig og har litt mer hvitt i seg. Ellers ganske like.

YDK vs. Wink: Like, men ikke identiske disse heller. YDK har litt mer brunt i seg, Wink er litt mer rødlig. YDK er også kanskje litt kjøligere. YDK er betraktlig mer creamy enn hva Wink er.

Busted vs. Obsessed: Busted er som dere ser mørkere og litt kjøligere, Obsessed har litt mer shimmer og er litt mer rødlig. Igjen er kvaliteten på UD best her.

Blackout vs. Corrupt: Her ser dere sikkert tydelig forskjellen, Blackout er dobbelt så godt pigmentert som hva Corrupt er. Disse kan ikke sammenlignes når det kommer til kvaliteten, begge er matte.

Palettene har klare likheter, de inneholder jo nøyaktig de samme fargene bortsett fra ganske små variasjoner på enkelte av fargene. De er ikke identiske, men ganske like. Ja MUA Undress Me Too er en dupe for Urban Decay Naked 2. Fargemessig er det en ganske god dupe, men ikke kvalitetsmessig. Jeg bruker sjeldent MUA sitt palette ettersom fargene er vanskelige å jobbe med, de krever mye jobbing for å få fine og er ikke like godt pigmentert som UD sine skygger er. De forsvinner på en måte litt når de blendes ut, i tilegg sitter de ikke godt utover dagen og fader ganske mye samt at de forsvinner opp i globalen og striper seg selv med primer under. Dette problemet har jeg sjeldent ellers med andre øyenskygger. Øyenskyggene til Urban Decay er mer creamy og bedre pigmentert, MUA's øyenskygger drysser mer og er tørrere i konsistensen. Prisforskjellen er jo vesentlig her da, MUA Undress Me Too Palettet koster kun 38 kroner, mens du må ut med rundt 320kr for Urban Decay Naked 2 og da kommer toll/ moms kostnader i tillegg så den totale prisen kommer på ca 520 kroner. Jeg mener alikevel at her får du det du betaler for. Det koster ikke noe særlig å teste ut MUA. Begge merkene er selvfølgelig dyrevennelige.

MUA Undress Me Too Palette kan kjøpes HER for 38 kr + 38 kr i frakt

Urban Decay Naked 2 Palettet kan kjøpes HER for 325 kr Gratis Frakt. NB: Toll/moms kommer i tillegg.

 


Enkel hverdagssminke med UD NAKED BASICS Palette

UD NAKED BASICS Palette er kjøpt HER

LilyLolo Primer er kjøpt HER

Physicians Formula Gel Liner Trio er kjøpt HER

Stila Kajal Eye Liner i fargen Topaz er kjøpt HER

Physicians Formula organic wear Mascara er kjøpt HER

På leppene har jeg Burt's Bees Lip Shimmer i fargen Peony, kan kjøpes HER

 

Rabattkoden UFO274 gir deg $5 rabatt på ordre under $40 og $10 på ordre over $40 om det er din første iherb bestilling :)


Omtale- MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

MUA  ( Makeup Academy ) åpnet for en liten tid tilbake en norsk nettbutikk, i den forbindelse ble jeg tilsendt noen testprodukter. Jeg har også handlet litt på siden selv slik at jeg kan teste de forskjellige produktene deres. Jeg har sålangt ikke vært sånn kjempe imponert, men jeg forstår at flere av dere er nysgjerrige med tanke på at dette er et veldig rimelig merke. Denne highlighteren er en av produktene som jeg liker best ifra MUA, av de produktene jeg har testet. Jeg har blitt litt skeptisk til å bruke billig- sminke på huden min fordi det lett gir meg kviser og urenheter, leser du ingrediensene og sørger for at de ikke inneholder mineralolje og bismuth så går det som regel greit. Denne inneholder heldigvis ingen av delene. 

Dette er altså en shimmer - highlighter. Jeg bruker vanligvis highlightere som er mer gultonet enn rosa tonet, jeg synes det ser mest naturlig ut, men denne er ganske fin etter min mening. Highlighter er et produkt som bør brukes med lett hånd, kan fort se veldig oversminket og unaturlig ut om man bruker for mye. Jeg legger denne på toppen av kinnbena, nedover neseryggen, amorbuen og under brynet. Brukt i riktig mengde gir denne en ganske flatterende glød. 

Den har mye shimmer i seg, men ikke glitter så den er forholdsvis lett og få fin og naturlig. Den skifter litt farge etter hvordan lyset treffer den, den går fra lys- rosa til litt lilla aktig shimmer. Konsistensen er også god, den er ikke spesielt tørr og drysser ikke når den skal påføres. Den er ikke krittaktig slik mange billige pudderprodukter ofte er. Da jeg først begynte å bruke den var den ganske lys men det virker nesten som at den er mer rosa lenger ned i produktet jeg kommer, etter det øvertse laget er borte. Jeg har testet denne en god stund nå og det har vært min faste highlighter siden jeg fikk den. Den har ikke gitt meg kviser/ urenheter så jeg vil påstå at denne er trygg på de fleste hudtyper. Produktet inneholder methylparaben.

Ikke min favoritt highlighter, men absolutt veldig fin. Greit med litt variajson også. Produktet holder seg godt på huden iløpet av dagen og jeg har ikke opplevd at jeg trenger touch- ups. Skulle kanskje ønske at den inneholdt mindre lilla shimmer, men dette er smak og behag. Prisen er det absolutt ingen ting å utsette på. Jeg liker å bruke vifte børster til å påføre highlighter med, jeg bruker DENNE. Du kan også bruke highlighter som øyenskygge eller legge litt midt på leppene for å gi inntrykk av fyldigere lepper.

Karakter 5/6 

Produktet kan kjøpes HER til 27 NOK

MUA shipper fra England men du trenger ikke å tenke på 200kr tollgrensen da de deler opp pakken for deg uten ekstra kostnad. 

Produktet er sponset

 


Omtale- Physicians Formula Organic wear "Fake Out" Mascara

Jeg laget en "Første Inntrykk" video på denne mascaraen i forige uke, og mange av dere ville ha en fullstendig omtale. Physicians Formula er et merke jeg har testet litt ifra det siste året, og nå fikk jeg lyst til å prøve mascaraer fra merket. Jeg har sett Physicians Formula Organic Wear Jumbo Lash Mascaren i mange YouTube videoer, i tilegg var det en leser som anbefalte meg den og til slutt gjorde at jeg valgte og klikke den hjem. Samtidig kjøpte jeg denne, og den originale Organic wear Mascaraen. Jeg tester altså denne først, også vil jeg teste de andre da denne er tom.

Physicians Formula er et merke tilegnet allergikere, da deres produkter er frie for mange av de ingrediensene de fleste reagerer på. Mascaraen er blandt  annet fri for synthetic solvents som kan gjøre vippene våre tørre og sprø, synthetic polymers som ofte fører til at mascara rester klumper seg på børsten, synthetic preservatives altså kunstige konserveringsmidler som forlenger holdbarheten, synthetic fibers som ofte skaper irritasjon, synthetic color pigments, parabener og mineralolje som kan skape irritasjon og betennelser i hårsekkene. Mascaraen inneholder 100% naturlige fibre av silke og bomull som skal gi lenger vipper og volum. I tilegg er ingrediensene 100% naturlig og 70% av ingrediensene er økologiske. Børsten og innpakningen er av resirkulerbart materiale.

100% FREE of:

  • Harsh Chemicals
  • Synthetic Preservatives
  • Synthetic Fibers
  • Parabens
  • Clumping
  • Smudging
  • Flaking 
  • Gluten
  • Dyes

Den lover altså lengre, tykkere vipper, uten å klumpe, smitte av eller drysse. Selve innpakningen liker jeg godt, den er tøff og ganske annerledes med sin rosa bladform. Den er god å holde i og du har god kontroll når du skal påføre produktet. Selve børsten er laget av gummi og er ganske fleksibel, den er også stor og tykk men overraskende enkel og håndtere. Konsistensen på mascaraen er litt tykk, og litt tørrere enn mange andre mascaraer jeg har testet før. Dette liker jeg godt, det værste jeg vet er "våte" mascaraer som klistrer vippene sammen og bruker lang tid på å tørke. Denne er enkel å få fin fra dag en, den klumper ikke og du kan lett legge den i flere lag/ omganger. 

Vippene separeres godt,  uten å klumpe noe som gir fint med volum. Den er også god på å forlenge vippene, dette synes ekstra godt etter andre laget. Vippene blir ikke stive og den tørker i akkurat passe tempo. Den sitter fint på hele dagen uten å drysse eller smitte av verken over eller under. I tilegg er denne enkel å fjerne om kvelden noe som er veldig viktig for meg. Må du gnikke og gnu hardt for å fjerne øyesminke er ikke det bra for den sarte og tynne huden rundt øynene dine. Jeg har ingen ting å utsette på denne mascaren, dette har blitt en ny favoritt.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, synes vippene mine ser både fyldige og lange ut. Den er som sagt enkel å få fin og jeg liker designet og at den har så gode ingredienser er bare et pluss. Prisen er også god, spesielt om du bruker rabattkoden min. Jeg er veldig spent på de to andre etter jeg har testet denne. 

Karakter 6/6 Ny favoritt!

Physicians Formula Organic Wear Fake Out Mascara er kjøpt HER til $9.99/ 58NOK + $6 / 35NOK i frakt. TILBAKE PÅ LAGER!

Er det din første iHerb bestilling kan du taste inn rabattkoden UFO274 og få $5/ 29NOK i avslag, du får da mascaraen til halv pris!

Se Første Inntrykk av dette produktet HER


LilyLolo Mineral Blusher - Omtale

Jeg bruker kun disse blushene for tiden, huden min har blitt veldig sensitiv og jeg får fort kviser og urenheter av andre produkter så jeg holder meg til mineral sminke. Jeg har brukt disse en stund nå så jeg tenkte at en omtale var på sin plass. Jeg har denne blushen i tre forskjellige farger, Surfer Girl, Flushed og Rosebud. Det er mineral makeup, de kommer i krukker på 2.5g som du har en evighet. Disse blushene er veldig godt pigmenterte, så du trenger kun en bitteliten mengde. A little goes a long way her. De er lette å blende inn i huden, men vær forsiktig og bruk litt og litt om gangen ettersom de er veldig godt pigmenterte. 

Ingredienser: Mica (CI77019), Carmine (CI75470), May Contain: Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499) Titanium Dioxide (CI77891), Ultramarine Blue (CI77007) Inneholder altså ikke bismuth eller noen andre ingredienser som er skadelig eller gir urenheter. 

Surfer Girl- er en matt, baby rosa blush. Veldig rosa og naturlig blush

Flushed - er en matt, gammel rosa blush. Litt ferskenfarget

Rosebud- er en rosy- pink blush med shimmer. Denne har litt rødt men også litt lilla i seg

De kommer i små krukker, med en lukkemekanisme som gjør at det blir minimalt med søl. Du må bare skyve en klaff på plass over hullene før du setter på lokket etter bruk. Påføres ved og helle litt produkt i lokket, som du jobber inn i børsten. Slik man påfører all mineral- sminke. Jeg synes designet på LilyLolo sine produkter er veldig pent, det eneste som er litt dumt med det hvite designet er at det fort blir møkkete og stygt. Tørker av de innimellom med litt antibac/ overflate sterilisering så er de like fine igjen. 

Alle tre blushene som jeg har testet er av samme kvalitet, de er altså like godt pigmenterte alle tre og sitter godt hele dagen. Om jeg skal velge en favoritt, så må det bli Surfer Girl, det er iallfall den jeg bruker mest. Jeg liker godt alle tre. De finnes i flere andre farger, det er et par til jeg har lyst til å teste. Jeg har ingen ting å klage på når det gjelder disse, anbefales. 

Karakter 6/6 Topp kvalitet.

LilyLolo Mineral Blusher er kjøpt HER til ca 64kr stykket. 


Oppdatert "What's in my makeup bag"

 

  LilyLolo Mineralsminke kjøper jeg HER

Korres Lip Butter Jamsin kjøper jeg HER

NYX Sminke kjøper jeg HER

Stila Lipglaze er kjøpt HER, kommer i trio.

Stila Øyenskyggen er kjøpt HER

Stila Liner i Topaz er kjøpt HER

Urban Decay NAKED BASICS er kjøpt HER

Coastal Scents børstene mine kjøper jeg HER

Sigma børstene mine er kjøpt HER

Real Techniques Børstene mine kjøper jeg HER

Sminkepungen/ Organizeren er kjøpt HER

Spør om det er noe jeg har glemt :)

 

 


Oppdatert Foundation Rutine - LilyLolo

Tilleggsinformasjon:

Jeg bruker disse produktene vær gang jeg sminker meg, bytter på hvilken blush jeg bruker men alle jeg bruker er fra Lily Lolo. Ingen ting annet enn mineral sminke kommer i nærheten av huden min for tiden. Huden min reagerer helt annerledes på sminke nå som jeg er gravid enn hva den gjorde før, jeg må være ekstremt forsiktig med hva jeg putter på huden min. Huden min er altså veldig var, den har vært fin lenge nå fordi jeg ar vært så forsiktig og nøye med hudpleien. De urenhetene dere kan se i videoen fikk jeg fordi jeg testet en annen dagkrem i TO DAGER, da skjønner dere kanskje hva jeg mener med var.

All LilyLolo sminken min handler jeg rett fra LilyLolos egen nettside HER De er billigst og har best utvalg. Husk på 200kr grensa, handle heller i flere omganger. Betaler noen få pund for frakten bare. Du får også kjøpt Lily Lolo hos Feelunique til omtrent samme prisen, men de har mindre utvalg av farger osv.

LilyLolo er min favoritt mineralsminke. De har renest og færrest ingredienser. Jeg får hele tiden spørsmål om ID Bare Minerals, det merket kommer ikke til å bli testet av meg fordi det inneholder bismuth som veldig mange reagerer på, får urenheter og kløe av.

 

Mange har også fortalt meg at du får Lily Lolo hos Ellos. Der koster det over det DOBBELTE så anbefaler ingen å handle derifra.

 

Coastal Scents børster kjøper jeg rett fra deres egen nettbutikk HER

Real Tecniques børster kjøper jeg HER


Siste innkjøp: NYX, LilyLolo, OPI +++

Alle NYX Produkter er kjøpt HER

NYX Mega Shine Lipgloss i fargene Beige og Golden Pink

NYX Jumbo Lip Pencil i fargen Honey Nectar og Chaos

NYX Glam Lipstick Aqua Luxe i fargen Razzle Dazzle

NYX The Curve Liner

NYX Spring Fling Palette

 

Burts Bees Cranberry & Pomegranate Sugar Body Scrub er kjøpt HER

KORRES Lip Butter Jasmie er kjøpt HER

 

Lily Lolo Mineral Cover Up er kjøpt HER

Lily Lolo Mineral Bronzer, South Beach er kjøpt HER

 

Innlegget om NYX Mega Shine Lipglossene mine kan du lese HER

 

 


Mine NYX Favoritter

Jeg kjøper all min NYX sminke HER

Du kan se swatches av diverse NYX produkter HER

Omatle på NYX Slide On Glide On Liners kan du lese HER

Les mitt innlegg om mine favoritt nettbutikker og netthandel generelt HER du finner også mer informasjon om Cherryculture der.

 


Oppdatert Foundation Rutine

På neglene: Essie- Bahama Mama

Revlon Photoready Airbrush Mousse Foundation er kjøpt HER

Revlon Colorstay Undereye Concealer SPF15, kjøpt i Malta

MUS Cover All Mix, kan kjøpes hos Make Up Store eller hos KICKS

Bojouris Healthy Balance Powder er kjøpt HER

 

Physicians Formula Happy Booster Powder, Bronzer er kjøpt HER

NYX Blush, Mocha er kjøpt HER

theBalm Mary-Lou Manizer er kjøpt HER

 

Børster brukt:

Sigma Flat Top Kabuki F80 ( Produktet er sponset ) men kan kjøpes HER

Sigma Concealer F70 kan kjøpes HER ( Mine Sigma Børster er rosa fordi de ble kjøpt i et sett )

Coastal Scents Classic Buffer Small Natural er kjøpt HER

Sigma Large Powder F30 kan kjøpes HER

Coastal Scents Classic Kabuki Angle Natural er kjøpt HER

Real Techniques Blush Brush er kjøpt HER

Coastal Scents Fan Brush Black er kjøpt HER

 

 


Smokey Høstsminke

Produkt info:

 

Hudpleie:

Caudalie Beauty Elixir

Caudalie SOS Thirst Quenching Serum

Caudalie Moisturizing Cream

Decleor Anti Pollution Gel Cream For Eyes

 

Ansikt:

Revlon Photoready Mousse Foundation

MUS Cover All MIX

MUS Blend & Fix

Elf Eye Brighter

Makeup Forever Mat Bronzer

Bojouris Healty Balance Powder

theBalm Mary-Lou Manizer Highlight

NYX HD Grinding Blush "Apricot"

 

Bryn:

Physicians Formula Brow Definer "Blond Beige"

MUS Tri Brow Color

MUS Brow Set "Clear"

 

Øyne:

Laura Mercier Eye Basics "Linen"

NYX Jumbo Eye Pencil "Milk"

MAC es "Blanc Type"

MAC es "Glamour Check"

MAC es "Malt"

Stila Kajal Eyeliner "Topaz"

Physicians Formula Gel CreamEyeliner Brown eyes "Black"

Maybelline XXL Extensions Mascara

Wink Falsh Lashes

Shee Glo Lash Adhesieve "Clear"

 

Lepper:

Elf Lip definer & Shaper

MAC Lipstick "Blankety"

NARS Lip Laquer "Chelsea Girls"


Første inntrykk: Revlon Photoready Airbrush Mousse Foundation

Siden "alle"  på YouTube har skrytt denne opp i skyene i det siste, så måtte jeg jo bare prøve den. Det er første gangen jeg prøver den nå så dette blir et førsteinntrykk, ikke en omtale. Dette er en mousse foundation som skal gi et airbrushed utseende, og skal være perfekt til å ta bilder med. 

Flasken minner litt om en mini-hårspray, som må ristes før bruk. På bildet over har jeg pumpet ut en pump på hånden min slik at dere kan se konsistensen på den. Det er en ganske "tynn" mousse, det vil si at den har masse luftbobler og er ganske våt til en mousse å være.

Ved berøring smelter den umiddelbart og blir til en mer flytende foundation, med masse luft i. Akkurat som å stikke en nål bortpå en ballong. Poff! Jeg ble ganske overrasket over konsistensen, jeg så for meg at den skulle være tykkere. Denne foundation har ingen spesiell lukt, noe som er et pluss. Nesten lukt-fri.

 

Når det kommer til påføringen, så var den ganske enkel. Det holdt med en pump, jeg brukte Sigma Flat Top Kabuki F80 børsten min til å påføre den. Den trekker seg forholdsvis raskt inn i huden, og tørker ganske fort også noe som får meg til å tro at denne kommer til å sitte godt på huden utover dagen, erfaringsmessig.  Veldig enkel å blende ut, null problem å få denne fin. Jeg var heldig med fargevalget også, tror dette er den beste matchen for meg. Når det kommer til dekkevnen til denne foundationen, så er den absolutt godkjent, den dekker veldig bra til å være en såpass tynn foundation. Det kan du jo se selv på bildene, kviser og rødhet blir borte med et lag.

Den kjennes verken tung eller "sticky" på huden, og er absolutt ikke fet. Den er faktisk ganske behagelig på, ganske "weightless". Den gir en ganske matt finish, noe jeg liker godt, men den har også bittesmå lysreflekterende pigmenter i seg som gjør at du ikke ser helt flat ut i ansiktet.

Jeg vil påstå at denne passer godt til normal/ fet hud, den kan kanskje være litt tørr om du sliter med tørr hud, men er absolutt ikke umulig. Så langt liker jeg den, jeg fikk et godt førsteinntrykk. Jeg synes den både ser og føles naturlig ut på huden min. 

Har du prøvd denne?

Likte du denne type innlegg?

Produktet er kjøpt HER til 149kr

Jeg har i fargen 030 Nude

 


Omtale: theBalm Nude Tude Palette

Dette øyenskygge palettet kjøpte jeg hos Visage i Oslo tidlig i sommer, og det har raskt blitt en favoritt i min daglige sminkerutine. Jeg har laget et par makeup- tutorials hvor jeg har brukt øyenskygger fra dette palettet, de kan du se HER og HER.  Jeg hadde lenge siklet på dette og sett mange YouTubere og bloggere bruke det, fristelsen ble for stor da jeg fikk øye på det inne hos Visage, prisen var heller ikke gal til å være en norsk sminkebutikk, 380kr betalte jeg for dette. Du får det selvsagt litt billigere på nett.

Jeg anbefaler alle som bor i Oslo området å ta en tur innom Visage, en butikk som selger veldig mange sminkemerker som ellers er vanskelige å få tak på i norske butikker. Blandt annet NYX, Ben Nye, theBalm, YoungBlood, BarryM, Kryolan og Smashbox pluss mange flere. Det er en enorm butikk med kjempe stort utvalg, her finner du alt innen sminke og skjønnhet, enten du er nybegynner eller proff. Besøk Visage sin nettside HER for veibeskrivelse. 

Over til palettet. Dette er det perfekte øyenskygge palettet for meg og jeg har ingenting å klage på. Dette var det eneste jeg tok med meg av øyenskygger når jeg dro på ferie i sommer, å det holdt i massevis. Det er uendelige kombinasjoner du kan gjøre med dette palettet, og det inneholder ikke kun nøytrale øyenskygger men også noen burgunderrøde, rosa, gull og en helt svart øyenskygge. Du kan sminke deg til skole og jobb med dette, men også til fest og spesielle annledninger.

Kvaliteten på øyenskyggene er det ingen ting å klage på, de er alle godt pigmenterte, myke og lette å få fine på lokket. Dette palettet passer for alle, uansett alder og er den perfekte bursdagsgave eller julegave til jenter/ damer i alle aldre.

Beklager utrolig dårlige swatches, but you get the idea.

Dette palettet får toppkarakter av meg

Karakter 6/6  Et must have!

Produktet kan kjøpes HER Akkurat nå er det på salg til kun 179kr ( britiske pund ) det er under tollgrensen og frakten er gratis. Slå til! 


TAG: Topp 5 Øyenskygge Palettes

 

Urban Decay Ammo Palette: Dette finner jeg desverre ikke lenger, du kan være heldig å finne det på eBay foreksempel.

Urban Decay The Black Palette kan kjøpes HER

Lancome Color Focus Palette er kjøpt HER

Sleek Storm Palette er kjøpt HER

Nude Tude Palette kan kjøpes HER PÅ SALG TIL KUN 174kr!!! Gratis frakt LØP OG KJØP!

 

Sleek Palette omtale kan leses HER

 


Omtale: Revlon Grow Luscious Mascara

Denne mascaraen kjøpte jeg når jeg var på ferie i Malta i sommer og har nå testet den en stund. Revlon er et merke som er vanskelig å få tak på i Norske butikker, jeg mener og ha sett det et par steder men husker ikke hvor. I utlandet selges ofte Revlon på apoteker, parfymerier også videre. Et såkalt "drugstore" merke, eller billigmerke da. 

Jeg hadde ikke testet noen Revlon produkter før og var spent på denne. Det er en Mascara som skal separere vippene dine, gi volum og i tilegg få vippene dine til og vokse seg lenger og fyldigere. Jeg har nå brukt denne mascaraen fast siden jeg kom hjem fra Malta, altså i over en måned ( Jeg kom hjem 28. Juli ). Jeg har ikke merket noen forskjell på vippene mine, og i begynnelsen var jeg heller ikke klar over at dette var en mascara som skulle få de til å vokse lenger heller, haha. Dette står det ikke noe om på selve mascara tuben men det ligger kanskje i navnet, Grow Luscious..


 

Jeg har altså ikke merket noen forskjell på vippene mine. Jeg synes at som en mascara så er den medium OK. Mascara børsten er stor, men det palger ikke meg. Den er også lett å fjerne igjen om kvelden. Dette er langt ifra den beste mascaraen jeg har prøvd men den er ikke den dårligste heller. Den er ganske lett å påføre, den klumper ikke, separerer vippene greit og gir litt volum. En ting jeg har lagt merke til med denne mascaraen, som jeg vanligvis ikke pleier å ha problemer med er at den smitter av der hvor vippene er i kontakt med øyelokket, altså under brynet. På slutten av dagen har jeg sorte flekker der, disse er langt ifra ekstreme men de irriterer meg. Jeg kommer nok ikke til og kjøpe denne mascaren igjen. 

Karakter 4/6

Kan kjøpes HER 
 


Hvordan bruke YSL Touche Èclat ( Radiant Touch )

Yves Saint Laurent Touche Èclat er kjøpt HER Gratis frakt. 

 

Selv om vidoen er fransk, så skjønner dere sikkert greia :)


Omtale: the Balm, Mary- Lou Manizer

For det første, er det flere enn meg som elsker designet på The Balm produkter? Det er litt retro inspirert og pynter virkelig opp på sminkebordet. Om du blir lett solgt på innpakning så er definitivt the Balm noe å sjekke ut. Produktene deres har også stilige navn, slik som denne. Mary- Lou Manizer, AKA The Luminizer, morsomt navn. 

På lokket står det:

Offense: highlighter, shimmer, eyeshadow

Charge: too pretty, too popular

Antonym: vomanizer

                              ( liker dere høst- tema mitt eller? Poeng for kreativitet? Haha. Begge bildene er tatt uten blitz )

Dette er altså en luminizar, eller en highlighter som det også blir kalt. En highligheter er et produkt man legger på de områdene i ansiktet som man vil fremheve, foreksempel kinbeina, neseryggen, amorbuen og under brynene. Det lysner opp de områdene du vil fremheve og gir glød. Dette er en highlight i pudderform. Fargen er veldig universiell, det vil si at den passer de aller fleste hudtoner og hudfarger, den er verken for varm eller for kald. Den har heller ikke noe rosa shimmer i seg slik som mange highlightere ofte har. Den ser veldig naturlig ut på huden, om du ikke overdriver, for det er fullt mulig. 

Jeg liker å påføre dette produktet med en Vifte- børste ( fan- brush ) og da bruker jeg DENNE fra Coastal Scents. Jeg plukker opp litt produkt på børsten som jeg lett børtser over de områdene jeg vil fremheve, slik som kinnbena, neseryggen, amorbuen og under brynet. Less is definitivt more med dette produktet, så ikke overdriv. Dette produktet er en av mine faste produkter som jeg bruker vær dag i sminke rutina mi, min favoritt highlighter. Dette produktet kan også brukes til øyenskygge, som jeg ofte gjør. 

 

                                            ( Begge bildene er tatt med blitz, i dagslys )

Om du har veldig store porer på enkelte områder i ansiktet, ville jeg latt vær å bruke dette produktet akkurat der da shimmer ofte fremhever porer og rynker. Alt i alt er dette et fantastisk produkt etter min mening, et absolutt must have i sminkepungen. Dette produktet vil vare deg lenge og du kan bruke det til flere forskjellige ting. Det er også lett å få tak i men prisene varierer fra nettbutikk til nettbutikk. Jeg har også sett at de selger dette hos Visage i Oslo, sammen med andre theBalm produkter. 

Karakter 6/6

Jeg kjøpte mitt HER til 137kr Akkurat nå er det på salg til kun 110kr! Så fort deg. Gratis frakt

Hos Visage i Oslo tror jeg det kostet rundt 270kr, men jeg kan huske feil. 

 

 

Omtale: Physician's Formula Gel/ Creamliner

Physicians Formula er en merke som lager parabenfri og allergivennelig kosmetikk. Det er ikke så lett å få tak på i Norge, jeg tror ikke merket finnes i norske butikker. Men om du er allergisk mot vanlig mascara, liner og annen sminke så kan du jo ta en titt på utvalget til iHerb HER for å se om du finner noe spennende. Jeg har en omtale på et annet produkt fra samme merke som du kan lese HER

Physician's Formula Shimmer Strips Custome Eye Enhancing Gel/ Creamliner for Brown Eyes . Dette er altså en 3pk med Gel/ Cream linere, laget for brune øyne. Du får en svart, en brun og en lilla liner, og alle kan jo bruke både svart og brun liner, lilla også så du kan selvfølgelig kjøpe denne om du ikke har brune øyne. De tre linerene kan settes sammen eller tas med vær for seg. Det følger også med en liner-børste i dette settet men den var ikke spesielt god etter min mening. Linerene har en veldig creamy konsistens, mye mykere enn andre slike linere jeg har testet og er definitivt mer kremet enn de er gele aktige, noe jeg vil tro gjør at de ikke tørker ut like lett som andre slike gele/ cream linere jeg har testet før. Alle tre fargene er veldig godt pigmentert, altså fargesterke. 

Ettersom disse er veldig krem-aktig er de gode å legge, de er enkle å få fine og de sitter godt utover dagen. De smudger ikke/ sklir ikke ut iløpet av dagen. Jeg har brukt den brune mest hittil, men alle tre fargene er like gode, jeg merker iallefall ingen forskjell på de. Jeg har brukt denne lineren vær gang jeg har sminket meg siden jeg fikk den i posten for snart to uker siden. Størrelsen på vær av disse linerene er litt mindre enn andre slike linere jeg har, men her får du jo tre stykker for 60kr, så det kan man ikke klage på. Et veldig godt kjøp, jeg er fornøyd.

Karakter 5/6

Kan kjøpes HER til ca 60kr

 

 


Brun & Rosa Høstsminke ( Nude Tude Palette )

Musikk av REX -  Be Alright Se Original Musikk video HER

 

 

Produkter brukt:

 

Laura Mercier Eye Basics "Linen"

NYX Jumbo Eye Pencil "Cashmere"

Tha Balm, The Nude Tude Palette: Øyenskygger brukt

Stubborn: På lokket

Sleek: I Globalen

Sultry: Duser ut globalen

Sassy: Highlight

Snobby: Nedre vippekant

 

Stila Kajal Eye Liner "Topaz"

bareMinerals Metallic Eyeliner "Comet"

Physicians Formula Shimmer strips Gel Liner "Black"

Revlon Grow Luscious Mascara "Blackets Black"

 

elf Lip definer & Shaper

Michael Todd Shimmer Lipstick "Morning Pink"


Søt og romantisk sminke + hår!

Produkter brukt 

Laura Mercier Eye Basics, Linen er kjøpt HER

MAC e/s Blanc Type, kjøpt hos MAC Glassmagasinet Oslo

Physician's Formula Shimmer Strips, Nude Eyes er kjøpt HER 

Physician's Formula Shimmer Strips, Gel Creamliner for Brown Eyes er kjøpt HER

Stila Kajal Eye Liner, Topaz er kjøpt HER

Revlon Grow Luscious By Fabulash Mascara, kjøpt Malta men kan også kjøpes HER

Elf Matte Lip Color, Coral er kjøpt HER

The Balm Mary-Lou Manizer "The Bronzing Bandit" er kjøpt HER PS: Den er nå på salg!

NYX Blush, Mocha er kjøpt HER

Batiste Dry Shampoo, Cool & Crisp Freesh  kan kjøpes hos blandt annet Vita og KICKS

Hair Donut'en er fra Glitter, de selges også på H&M til 20-30kr

Kammen er fra The Body Shop

BlowPro Blow Out Spray er fra KICKS ( PS: BlowPro er fri for dyretesting, parabener, sulfat og kunstige fillers )

 

 

 


Physicians Formula Happy Booster, Glow & Mood Boosting Blush

Physicians Formula er et merke jeg utforsker litt om dagen. Dette er ikke et merke som er så lett å få tak på i Norge, men jeg har funnet ut at iHerb selger dette merket. Første gangen jeg så denne blushen var hos Samantha Schuerman, en av mine favoritt YouTubere. Tror hun hadde en annen farge enn meg, men samme det. Jeg har denne i fargen Rose. Det som først fanget meg med denne var designet, utrolig søtt og litt annerledes utseende. Masse hjerter og søt innpakning med flere rom. 

Det øverste lokket er gjennomsiktig slik at man godt kan se fargen på blushen, selv innpakningen er i en metallisk rosa farge. Du kan løfte opp selve blushen og under der igjen er det et rom hvor det ligger en søt børste, også har den et speil inni. Kjekk og ha med seg i veska med andre ord. Blushen er parabenfri, dyrevennelig og velegnet for allergikere. 

Selve børsten har ikke verdens beste kvalitet men det forventer jeg heller ikke av slike børster som følger med produktet. Den er absolutt brukbar og den har en grei størrelse som gjør at man fint kan bruke den til touch- ups utover dagen. Jeg synes denne blushen er så søt! Denne blushen skal få deg i bedre humør, og gi den en glede-boost.  I beskrivelsen står det at blushen inneholder "Happy Boost Blend " som vistnok inneholder euphoryl, et naturlig planteekstrakt som skal ligne veldig på  endorfiner ( kroppens eget rusmiddel ).  Nå tror jeg kanskje dette er mer gimmik enn det er utslagsgivende for humøret, men det er jo litt artig da og kan ikke skade. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fargen "Rose"

Dette er ikke den beste blushen jeg har, men langt ifra den dårligste. Den er ikke supergodt pigmentert noe som gjør den lett og påføre for nybegynnere da du slipper og bli seendes ut som en klovn. Fargen er byggbar, noe som vil si at du kan legge blushen i flere omganger for og få ønsket effekt. Den er lett å blende ut og har en "soft" naturlig finish. Sitter godt. Perfekt som værdagsblush og den har minimalt med shimmer, så denne passer godt om du har litt store porer som du helst ikke vil fremheve. Blushen inneholder 7g, til sammenligning så inneholder en vanlig MAC blush 6g, og en Make Up store blush inneholder kun 2.5g,  så her får du altså mye for pengene. 

Karakter: 4/6

Jeg kjøpte min Physicians Formula Blush HER til $11.47 som tilsvarer ca 68NOK med dagens kurs. Slettes ikke værst.

Andre produkter fra PF som skal testes er; DENNE, DENNE og DENNE blandt annet, alle produkter jeg har hørt masse bra om.

Har du testet noen produkter fra PF?

 

 


Omtale:NYX Slide on, Glide on, Stay on Waterproof EyelinerDet komplette navnet på disse herlighetene er NYX Slide on, Glide on , Stay on & Definitely a turn on water proof, extreme shine eye liner ( This eye liner is so good, the name had to be this long ) haha.

Jeg har denne lineren i fem forskjellige farger fra venstre: 14 Sunrise Blue, 12 Azure, 05 Golden Olive, 06 Esmeralda og 13 Jewel. Jeg har hatt disse en stund, jeg kjøpe først Azure og Esmeralda og likte de såpass godt at jeg betsilte tre til. I alt finnes disse i 18 forskjellige farger og det er noen til jeg har lyst på. Blandt annet Green Papaya, Glitzy gold og Platinum. 

Dette er blyant- linere, men de er ikke som vanlige blyant- linere. Disse er utrolige myke, kremete og fulle av farge. De glir lett på huden, lette og smudge ut samtidig som disse sitter som støpt. De er vannfaste. De har også shimmer i seg som gir en veldig fin og vibrerende effekt. Nå bruker vanligvis ikke jeg sminke på stranden, men når jeg var i Malta for et par uker siden så måtte jeg bare teste ut hvor vannfaste disse egentlig var, jeg brukte den turkise, Azure som liner på den øvre vippekant, hadde ikke på annen sminke. Jeg dro på stranden i 40 varmegrader, sol, saltvann og svette en hel dag. Jeg badet, dykket og solte meg. Glemte at jeg hadde på meg denne, men når jeg kom tilbake til hotellet x-antall timer senere og skulle dusje, fikk jeg til min store overraskelse se i speilet at jeg fremdeles hadde turkis liner på!

Lineren var riktignok ikke like fin og sterk som når jeg påførte den, men den var der! Sykt. Så ja, disse er vannfaste. De to jeg har brukt mest i sommer er definitivt Azure og Esmeralda, jeg bruker de enten på våtkanten eller som vanlig liner. Gir en frisk og fin pop-of-color i værdagssminken som ser fresht ut. Ellers så liker jeg Sunrise Blue veldig godt også. Alle fargene jeg har har samme kvalitet og er like godt pigmentert. Disse er defintivt vinnere i min sminkesamling og blir ofte brukt. Anbefales!

Swatches: fra venstre; Jewel, Golden olive, Esmeralda, Azure og Sunrise Blue.

Disse minner meg veldig om Urban Decay sine 24/7 Glide On Eye Pencil, disse er en veldig bra dupe til en rimeligere penge. Etter min mening er disse faktisk bedre, kjøp heller disse fra NYX.

Karakter: 6/6 Mine favoritt linere!

NYX Slide on , Glide on, Stay on Waterproof Linere kan du kjøpe HER  Akkurat NÅ er de faktisk også på salg til kun $6.99 som tilvsarer ca 41 NOK Uslålig pris!

LisaOmtale: Gina Tricot Lipgloss ( Tube )

Jeg kjøpte disse tre lipglossene fra Gina Tricot, som nylig har begynt og selge sminke på lik linje som at H&M har sitt eget sminke merke. De har et litet utvalg produkter, Lipgloss, solpudder, pudder, øyenskygger osv. Jeg kjøpte altså disse tre. Dere lesere spør meg ofte om jeg kan teste sminke som man kan få kjøpt i butikk og gjerne billig- merker så jeg tenkte jeg skulle dele mine meninger om disse produktene. 

04 Azalea Pink

Dette er en Baby Rosa gloss som er ganske sheer, dvs. at den  er veldig gjennomsiktig og at den ikke avgir så mye farge på leppene.

09 Bright Rose

Denne er litt mer orange/ rød enn Azela Pink i tuben, men kommer alikevel ut  omtrent likt på leppene som  den over. Kanskje litt mer hint av orange enn den forige. Denne er også veldig sheer.

10 Grape Wine

Denne er den mest pigmenterte av de alle og jeg har absolutt ikke noe og utsette på hvor fargesterk den er. Ser omtrent lik ut på leppene som i tuben, den er kanskje litt mer shimrende på leppene enn hva tuben gjør uttrykk for men den gir på en måte en veldig kul litt 3D look om du liker det. En plommefarget/ lilla gloss.

 

Alt i alt kan jeg ikke kalle meg noen  fan av disse glossene, de er for det første veldig seige og 2 av 3 er veldig dårlig pigmentert. Jeg hadde forventet at de skulle ligne litt mer på måten de fremstod i tuben, enn hva de faktisk gjorde.  Det er jo tross alt det man går etter når man kjøper makeup, og resultatet bør etter min mening ikke avvike så mye fra produktets utseende når du tar det i bruk. Holdbarheten på disse er ikke den dårligste jeg har vært borti, de holder faktisk en stund men det er vel sannsynligvis fordi de er så seige. Ubehagelig seige, etter min mening. I tilegg har alle tre tilnavnet "Strawberry Sensation" fordi glossene lukter bittelitt jordbær, som er godkjent. Jeg har også merket at disse tørker ut leppene, siden de ikke inneholder noen pleiende ingredienser.

De to første, Azalea Pink og Bright Rose kan fint påføres rett i fra tuben fordi de er såpass sheer, trenger liksom ikke speil for og se resultatet. Disse kan være fine over andre leppeprodukter som foreksempel en nude leppestift, fargen kommer litt bedre frem da. Grape Wine derimot, trenger litt mer anstrengelse for å få fin nettopp fordi den er såpass pigmentert. Utifra bildet ser den jo perfekt ut, men jeg var nødt til og bruke mye tid og en lip-pencil for og få et jevnt og fint resultat.  Denne er ikke spesielt brukervennlig etter min mening, jeg tror den er aller finest brukt sammen med en lipliner i samme farge først. Dessuten smitter den av på tennene som "nobody's buisness", irriterende og ikke spesielt pent.  Tror jeg ville fått problemer med og holde denne pen hele dagen, mye "touch- up" som skal til.

Kort oppsummert:

Positivt: Lukter friskt av jordbær, billige, de to øvertse kan fint påføres uten mye jobb, eller speil. Holdbarheten er OK.

Negativt: Veldig seige, tørker ut leppene, de to øvertse er dårlig pigmentert, Grape Wine krever mye arbeid for og få pen, smitter veldig av på tennene.

Konklusjon: Jeg ville ikke kjøpt disse igjen, og jeg kommer nok ikke til og bruke de så mye. Den eneste jeg tror jeg kommer til og bruke er Grape Wine fordi den er så pen på. Dette er alikevel ingen værdagsgloss eller gloss jeg ville brukt på fest. Stoler ikke på den til det, men til makeup- looks blir den kanskje brukt. 

Karakter: 2/6 som akkurat er stå karakter i min bok.

Hvor kan de kjøpes? Hos Gina Tricot for 29kr stk.

Har du testet disse og hva er din mening? Har du prøvd noen av de andre produktene til Gina Tricot?


Omtale: Sleek Divine Mineral Based Eyeshadow Palette, Storm 578

Jeg tenkte jeg skulle skrive en omtale av dette palettet for etter jeg viste det frem i min Mars Favoritter 2012 video fikk jeg noen spørsmål om dette. Jeg har hatt det i noen måneder nå og det har blitt ett av mine go-to pallets. Sleek er et sminkemerke som er opptatt av og produsere sminke av høy kvalitet til lave priser og har en rekke andre produkter. De har flere slike i-divine paletter i åtte forskjellige fargesammensetninger, pluss et slik palette med primere i 12 forskjellige farger (du kan se palettene her: http://www.sleekmakeup.com/en/categories/eye-shadow-17.aspx?fdGotoPage_Products17=2 alle koster bare rundt  8 euro. Øyenskyggene er mineralbaserte og veldig creamy, silkemyk konsistens. Det er i alt 12 forskjellige farger og i dette palette som jeg har ( Storm ) er det tre matte farger og resten er shimmer øyenskygger. Shimmerøyenskyggene er EKSTREMT pigmenterte og nydelige, de er faktisk helt fantastiske. De matte er også gode men kanskje ikke like gode som de med shimmer. Jeg liker at det er både matte og shimmerøyenskygger, noe som gjør palettet mer brukervennlig. Slipper og strekke meg etter andre øyenskygger.

Dette er virkelig et palette jeg har fått mye nytte av og brukt mye, det er så mange fine farger i det og du har uendelige muligheter med dette. Kvaliteten på disse skyggene er uklanderlige. Jeg kan faktisk gå så langt som og si at jeg liker de bedre enn mange av MAC øyenskyggene mine. De er lette og påføre, sitter godt, alle palettene ser ut til og ha gode fargekombinasjoner og de sitter hele dagen. Jeg skal definitivt prøve ut flere av disse, sikler blandt annet på Au Naturel I Divine http://www.sleekmakeup.com/en/products/au-naturel-i-divine-498.aspx og Oh So Special http://www.sleekmakeup.com/en/products/oh-so-special-sleek-makeup.-471.aspx.  Her kommer swatches så dere kan se selv!

De fire lyseste fargene, nummer tre her er matt og fin og bruke til og duse ut globalfarger med. Nummer fire her er en favoritt.


Nummer to og tre her er dødsfine, to av mine favoritter fra dette palettet.

Sjekk hvor pigmenterte den grønne og den blå er. Nydelige! De to siste her er matte :)

Karakter 5/6

Anbefales!

Kjøpes her:

Britique - Sminke, hudpleie, hår og duft til taxfree priser!

 til kun 109kr, gratis frakt

( Svarene på spørsmålsrunden del1 kommer i kveld, video )

LisaDagens innkjøp; MAC og The Body Shop

Dagens fangst. Har kost meg så masse i dag, det var så fantastisk vær kunne gå rundt i t-skjorte. Satt ute i sola og spiste og koste oss.Fikk til og med besøkt søsteren min. Cato hadde en avtale, det var derfor vi dro. Vi gikk nesten en time før vi fant klinikken og jeg har skikkelig gnagsår på hælen.  Jeg måtte jo selvfølgelig innom MAC når jeg først var i Oslo, handler jo stort sett  MAC på nett, men liker og stikke innom butikken når jeg er i nærheten, var på Glasmagasinet. Det var et par ting jeg "måtte" ha. Øyenskyggen Blanc Type som er en favoritt jeg gikk tom for en liten tid tilbake, og en backup av MAC Eye Kohl i fargen Teddy, ( kan ikke risikere og gå tom for den da det er favoritten min )

Jeg kjøpte også øyenskyggen Trax, for den var så vakker også måtte jeg teste ut de nye lipglossene til MAC, Sheen Supreme Lipglass. Makeup artisten sa at de var veldig gode og passet fint til tørre lepper, jeg valgte fargen Fuji Pink, angrer litt på at jeg ikke kjøpte en til for jeg liker konsistensen veldig godt, ikke seig slik andre MAC glosser ofte er. Jeg tok også turen innom The Body Shop for min søster anbefalte meg denne ansiktsmasken, Honey & Oat 3-in-1 Scrub Mask også plukket jeg opp bodylotion og shower creamen fra den ny serien deres, Chocomania.. lukter deilig sjokolade!

MAC Eyeshadow Trax ( velvet ) tv. og MAC Eyeshadow Blanc Type ( Matte2 ) th.

MAC Sheen Supreme Lipglass i fargen Fuji Pink tv. og MAC Eye Kohl i fargen Teddy th.

Fuji Pink er litt sheer, men tror denne blir kjempe fin over en nude leppesift til foreksempel smokey eyes. Ellers passer den fint alene til hverdagsbruk, myk og behagelig på leppene men ikke spesielt long lasting.

Lisa


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits